Оргахим пуска на пазара иновативна подова настилка

Покритието е с подчертани естетически, дрениращи, противохлъзгащи и звукопоглъщащи функции.
15.11.2016
Оргахим АД
170
покритие, подова настилка, Оргахим АД, deko di marmo, декоративна настилка
Оргахим анонсира пускането на специална иновативна настилка
Източник: Оргахим АД, www.orgachim.bg

Оргахим анонсира пускането на специална настилка, която е иновация за българския пазар и има малко аналози в чужбина. DEKO di marmo представлява декоративна подова настилка от естествени мраморни камъчета, свързани с UV-устойчива епоксидна смола. Покритието е с подчертани естетически, дрениращи, противохлъзгащи и звукопоглъщащи функции. Настилката е без аналог на българския пазар и съчетава елегантността на италианския мрамор с функционалността на чистата епоксидна смола, като придава естествен стил и комфорт на зоните в които е положена настилката.

Съставът и външния вид на покритието го прави особено подходящо при изграждането на: алеи и велоалеи; тротоари; зони около фонтани и басейни; подходи към гаражи и паркинг зони; СПА центрове; изложбени зали и шоуруми;  магазини и офиси; фоайета, входни пространстви и др.

DEKO di marmo се добива от естествен италиански мрамор, като всички камъчета са гладки и със заоблени ръбове, което придава приятно усещане при допир с настилката.

Клиентите имат възможност за избор измежду  14 цвята, като те могат да се комбинират за достигането на множество различни естетически решения. Смолата, която се използва, подсилва естествения цвят на мраморните частици и им придава постоянен гланцов (мокър) ефект.

Според нуждите на клиента, настилката DEKO di marmo може да бъде с отворена или със затворена структура. При отворената структура, освен естетическата и противохлъзгащата функция, водеща е и дренажната способност на настилката. Този вариант е особено подходящ за приложения около басейни, алеи, фонтани, паркинг зони и др.

Затворената структура се получава чрез добавяне на допълнително количество прозрачна смола, което придава водоплътност на настилката (не позволява преминаването на течности). Това спомага за лесната й поддръжка и почистване, особено при разливи. При този вариант водеща е декоративната функция на настилка (търсена в заведения за обществено хранене: барове, ресторанти, кафенета, сладкарници и др.). И при двете структури покритието е и химически и механично устойчиво с противохлъзгащ ефект.

 Подробности за настилката може да видите в прикачените файлове:

DEKO di marmo rain simulation https://www.youtube.com/watch?v=JF249kJTTNk www.youtube.com

DEKO di marmo drainage power https://www.youtube.com/watch?v=3sRVMWw6ogs www.youtube.com 

Автор: Оргахим АД
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари