Оргахим представи премиалния си бранд Spirit

Брандът си поставя високи цели и вече подпомогна първата българска експедиция, покорила връх Серо Торе.
01.04.2016
Оргахим АД
388
Оргахим АД, интериорна боя, spirit, продуктова линия, интериор
Оргахим ще покрие повече от Вашите очаквания с премиалния бранд Spirit
Източник: www.orgachim.bg

В началото на активния сезон Оргахим пуска на пазара изцяло обновена премиална продуктова линия под бранда Spirit. Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочени към потребители с високи изисквания за качество и за издръжливост на покритията и цветовете. 
За да се отговори на тези изисквания, са използвани специализирани дисперсии и добавки от водещи доставчици на суровини в световен мащаб. Разработката на продуктите отне на компанията около година, като в процеса боите бяха тествани многократно от професионалисти в боядисването.
Асортиментът на  Spirit включва: 
Spirit Impeccable White
– висококачествена интериорна боя с безупречна белота и покривност
Бази за тониране Spirit
- White Tint Base – за тониране на светли, пастелни цветове.
Matte: до 3 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; прикрива малки повърхностни дефекти; високо съдържание на титанов диоксид.
Satin: до 7 пъти по-висока устойчивост на триене триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; позволява по-често почистване; високо съдържание на титанов диоксид.
- Semitransparent Tint Base – за тониране на средно наситени цветове
Matte: Висока покривна способност; прикрива малки повърхностни дефекти;
Satin: Висока покривна способност; позволява по-често почистване
- Transparent Tint Base – за тониране на тъмни, наситени цветове
Matte: Прикрива малки повърхностни дефекти; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете
Satin: Позволява по-често почистване; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете
Spirit Primer - Полага се преди нанасяне на транспарентни бази за тониране. Намалява разхода на боя. Осигурява точност и равномерност на цвета
Spirit Protect Lacquer – безцветен защитен лак за интериорни стени. Предпазва от замърсявания в дълбочина. Придава сатенен блясък на повърхностите.
В духа на името си, брандът избра и своята стартова мисия – да спонсорира първата българска експедиция, покорила един от най-трудните върхове в алпинизма – Серо Торе в Патагония.
Екипът, развял за първи път българското знаме на финала на този легендарен маршрут е подпомогнат от SPIRIT и ще помага, за да стигне историята за българския дух до повече хора.

Въпреки височината си от едва 3128 м се смята за един от предизвикателните върхове заради техническата си сложност, суровия климат и ледената му шапка, оформена от постоянните силни ветрове в южна Патагония. Скоростта на ветровете редовно достига до над 200 км/ч. На връх Йордановден върхът бе покорен на 6 януари в 16 ч. местно време от алпинистите Мартин Маровски и Виктор Варошкин.
Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти. 

+3
Автор: Оргахим АД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари