Организиране на свободното време.

Oтпуска на собствената тераса или на басейна в градината - с RELAZZO усещането за лято и един „зелен хол” са гарантирани. Kой още желае да се скита на далеч?
15.05.2012
Рехау България ЕООД
143
басейн, декинг, rehau, покритие за басейни, relazzo
ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ - RELAZZO.
Източник: Рехау България ЕООД

Oтпуска на собствената тераса или на басейна в градината - с RELAZZO усещането за лято и един „зелен хол” са гарантирани. Kой още желае да се скита на далеч?
Но дори и тези, които не се задържат вкъщи, се оказват отново на терасите на РЕХАУ – независимо дали на летища, в хотели, спортни съоръжения, съоръжения за профилактика или ресторанти „гурме” – по целия свят те залагат все повече на високото качество, на свойствата и на дизайна на иновативната система.

Технически параметри
Системата за тераси RELAZZO е изработена от високотехнологичния материал RAU-WOOD. Разработеният в Австрия композит от дърво и полимер предлага отлична UV устойчивост справяйки се отлично с ежедневните натоварвания. Повърхността носи усещане за нежност дори когато се разхождате боси по нея. Тя няма пукнатини и отломки, предпазва от подхлъзване, има дълъг  живот и е устойчива на атмосферните условия. Така успява да обедини предимствата на дървестния материал с тези на висококачествените полимери. RELAZZO подхожда идеално на изисканите Ви градински мебели и подчертава чувството за уют и усещане са спокойствие

Възможности за индивидуално оформление
Независимо дали за малки, средни или големи площи RELAZZO е идеален, както за частни тераси, така и за прилагане в зони с голямо натоварване като летища, спортни комплекси, хотели и други, изискващи претенциозна визуална конструкция и висока устойчивост на износване.
Освен със своята цветоустойчивост RELAZZO се отличава преди всичко с изискан дизайн в шест цвята и две повърхности.

Просто проектиране
Никога досега самостоятелното проектиране на външния район не е било толкова просто. Независимо дали тераса, градинска алея или обществена обработваема площ, с онлайн конфигуратора на РЕХАУ може много лесно да се изготви проект и да се изчисли нужния материал. Просто се въвеждат размерите на оформяната площ, избират се правилната цветова тоналност и подходящите варианти на повърхнината и резултатът се записва. Филмите за вграждане и ръководството за полагане правят услугата комплексна. Просто кликнете на www.rehau.at/relazzo и се наслаждавайте.
А тези от вас, които предпочитат да оставят изграждането на вашата тераса в ръцете на специализирани фирми, РЕХАУ предлага партньори с компетентно съдействие.

Изискан дизайн и максимална безопасност
Не по-малко иновативно от системата за тераси е също така и порестото твърдо покритие за басейни COVREX на РЕХАУ. Днес то е стандарт не само в частните жилища, но и при модерните открити и закрити басейни.
Полагането в напречния профил на иновативното покритие позволява малки радиуси на увиване и по този начин -компактни покриващи блокове. Благодарение на това системата е особено подходяща и за обновяване. В допълнение покритието за басейни е изключително устойчиво на екстремни атмосферни условия и остава незасегнато дори от градушки.
Благодарение на отличните изолационни свойства и въз основа на интелигентната концепция на профила се постига намаляване на режийните разходи от 60 до 80 процента.

При откритите басейни чрез COVREX се постига голямо предимство при защитата от изстиване на водата. Например от студени ветрове и резки промени във времето. При закритите басейни освен икономията за затопляне на водата, системата дава  и предимство при намаляване на изпаренията, което се отразява благоприятно на вътрешността на съоръжението поради намалена влажност. По този начин се удължава и нейния безавариен експлоатационен период.

+2
Автор: Рехау България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари