Океан в дневната с аквариума Spacearium

Истински подводен ландшафт можете да си спретнете в дневната с оригиналните аквариуми Spacearium.
14.02.2013
Антоанета Салфидж
548
интериор, дизайн, аквариум, spacearium fishtank
Spacearium - Иновационна идея, която ще промени интериора.
Източник: http://spacearium.net/

APS Spacearium Fishtank  (http://spacearium.net/) е иновационна идея, която е на път изцяло да промени закритото пространство и да включи в него още един кът, а именно Синя зона.  


Изобретението представлява  контейнер от прозрачен плексиглас, който много напомня формата на плазмен екран без никаква видима рамка. Тези контейнери  изглеждат тънки, но всъщност стените им са издути до форма на елипса, което позволява в тях да се нареди прекрасен морски интериор от миди, корали, морска растителност и разбира се пърстроцветни рибки.


Аквариумът се предлага с ширина в три размера – 1,5м, 1,8м и 2 метра. Предвиден е за монтаж на шина на тавана като позволява няколко модула да съставят система и да въздействат като висяща преградна стена.


Хубавото в случая е, че стената на практика е естествена и представя пред погледа ви 360- градусова панорама от подводния свят.


Spacearium е с интелигентна филтрираща система, която може да се настрои на работа с прясна или морска вода. Самата вода стига до аквариума по маркучи, скрити в стоманени тръби. Филтрацията на водата се осъществява автоматично и се управлява от дистанция.


Цената на един Spacearium е до $ 8 400.

+3
Автор: Антоанета Салфидж
Закони Нормативна база Коментари