Общото събрание на БАИС прие амбициозна програма

Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) проведе на 19 май редовното си годишно Общо събрание. Делегатите на форума разискваха и приеха амбициозна програма за бъдещата дейност
20.05.2016
БАИС
528
www.bais-bg.com, БАИС, изолации, асоциация, общо събрание
www.bais-bg.com
Източник: www.bais-bg.com

Българската асоциация за изолации в строителството (БАИС) проведе на 19 май редовното си годишно Общо събрание. Делегатите на форума разискваха и приеха амбициозна програма за бъдещата дейност на организацията.

Асоциацията ще насочи усилията си към организационното си укрепване, като всички нейни действия ще бъдат насочени към утвърждаване на авторитета й пред държавната администрация, инвеститорите и строителите. Ще продължи развитието и задълбочаването на сътрудничеството с  КСБ, КАБ, КИИП, БААИК и ще се търсят форми за развитие на дейности, които непосредствено да подпомагат бизнеса на членовете й. БАИС ще продължи активната си работа по нормативните документи, пряко свързани с дейността на членската й маса, подчерта на форума изпълнителният й директор инж. Йордан Николов. Ще бъде оптимизирана работата на специализираните й секции, ще се търсят възможности за включване в изпълнението на оперативни програми на ЕС. Привличането на нови членове и търсенето на форми за приобщаване към дейността й на фирми, които инсталират изолации, също ще бъдат сред приоритетите на дейност на асоциацията.

По време на форума председателят на УС на БАИС Борис Радулов връчи удостоверение за членство на най-новия пълноправен член на БАИС - фирма „КНАУФ ИНСУЛЕЙШЪН” ЕООД, с управител Дамян Бадев.


Автор: БАИС

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари