Номинираха победителите в конкурса "Арх Инова" 2016

Приключи журирането в третото издание на архитектурен конкурс Арх Инова 2016
20.09.2016
Арх Инова
353
архитектурен конкурс, АРХ ИНОВА 2016, архитектурни награди, жилищни сгради, журиране
Приключи журирането в конкурса Арх Инова 2016
Източник: www.archinova.bg

На 19.09.2016 г. в София в представителния магазин за луксозен паркет на фирма Фивекс проджект се проведе журирането в конкурса „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА 2016".
Тази година конкурсът е с тема: „Жилищни сгради" в две категории. В категорията "Еднофамилни жилищни сгради" се състезават 64 проекта, а в "Многофамилни жилищни сгради и жилищни комплекси" - 40. Деветчленното жури номинира 8  проекта в категория "Многофамилни сгради и 12 проекта в категория "Еднофамилни сгради", които ще участват в изложбата по време на церемонията по награждаването на победителите на 19 октомври.
Всички проекти може да разгледате тук.
В състава на журито са: САБ - арх. Пламен Генов, КАБ - арх. Диана Христова, КСБ - инж. Егмонт Якимов, арх. Ангел Захариев, арх. Милена Нанова, арх. Лило Попов, арх. Георги Кътов, арх. Славин Байлов и арх. Божидар Хинков.
АРХ ИНОВА е електронна платформа, създадена от четири медии в областта на строителството, архитектурата и дизайна: ka6tata.com, the-building.eu, citybuild.bg и citybuildhome.bg. Целта на този некомерсиален конкурс е да отличи  качествената архитектура, иновативните архитектурни и технически решения, приложени в проектите на българските архитекти и да ги популяризира сред инвеститори и предприемачи.
Спонсори на третото издание на конкурса „Архитектурни награди Арх Инова 2016" са:
Златен спонсор:
Идеал стандарт - Видима АД
Сребърни спонсори: 
Алукьонигщал ЕООД

Века България ЕООД
Кнауф България ЕООД
Марисан и Колев АД
Спонсори: 
Каталано

Винербергер ЕООД
Оргахим АД
Фивекс проджект ЕООД
Грундфос България ЕООД
Партньори на конкурса са КАБ, САБ и КСБ.

+2
Автор: Арх Инова
Закони Нормативна база Коментари