Новости при автоматиката за портали и гаражни врати

KEY AUTOMATION - ново поколение автоматизация за портали и гаражни врати
15.06.2015
АССИСТ ЕООД
1345
гаражни врати, Портали, автоматика за портал, АССИСТ ЕООД, автоматична врата
Автоматика за двукрили портали
Източник: www.assist.bg

Доскоро при избора на „автоматична дворна и гаражна врата” за клиентите най-важни бяха  вида механизъм, дистанционното управление, цената и срока за доставка. През последните години обаче, цялостната автоматизация за дома има  нови измерения. Все по-съществени фактори при избора на потребителите са:

Комфорт • Дизайн • Безопасност • Енергоспестяване • Устойчивост • Лесна експлоатация • Гарантиран сервиз и поддръжка
Традиционно Италия държи първенството в развойната дейност и новостите в дизайна на автоматиката за портали и гаражни врати. Фирма АССИСТ, със своя 20 годишен опит на българския пазар и дълготрайни партньорски традиции с най-добрите производители, винаги е предлагала авангардни продукти  с високо качество, елегантен дизайн и гарантирана функционалност.
Решенията за дома или затворения комплекс от фамилни къщи, включват: 
• Елегантни бариери с дистанционно управление или карти за достъп, когато е обособен отделен паркинг към комплекса. 

Автоматизирани дворни врати – плъзгащи портали и двукрили портали на панти в разнообразен стил и дизан, удоволетворяващи и на най претенциозния клиент. 

Автоматични гаражни врати. Все по-актуални на пазара са термоизолираните секционни врати, които се прибират под тавана и гарантират максимална топлоизолация на гаража. Съобразени са  с размера на отвора, така че да са максимално удобни и да пестят пространство. Двигателят на гаражната врата следва да бъде безшумен, безопасен и да се управлява от същото дистанционно устройство, с което се отваря и входния портал.
Цялостните  системи за home automation  позволяват на потребителя да управлява интелигентно и с лекота от своя смартфон, таблет или компютър консумацията на уредите в дома, всички събития,  като:  влизане, излизане, отопление, осветление и т.н.
Всичко това е подчинено на идеята за висок комфорт на обитаване на дома и енергоспестяване.

Автоматика за двукрили портали/24 V или 230 V* 
RAY
– за крила на портала до 4 метра
STAR – за крила на портала до 2 метра
REVO – за крила на портала до 2,30 метра и много тесни колони
UNDER – за подземен монтаж – крила до 3 метра

Автоматика за плъзгащи портали: 
SUN50
– за портали с тегло до 500 кг
SUN 80 – за портали с тегло до 800 кг
SUN120 – за портали с тегло до 1200 кг
TURBO/30 - за портали с тегло до 300 кг
TURBO50/80 – за портали с тегло от 500 кг до 800 кг
Всички комплекти автоматизация включват основните механизми: контролен блок; прилежащи монтажни аксесоари; фотоклетки; сигнални лампи; приемник и предаватели за дистанционно управление, чийто брой се определя от броя на потребителите.
Контролният блок е един и същ за всички видове автоматика за портали, бариери и гаражни врати. Програмира се лесно, като самият програматор се ползва ексклузивно от оторизиран персонал по монтаж и поддръжка на съоръженията.
Защитната инфрачервена бариера чрез фотоклетки  предпазва хора и автомобили при затваряне на портала или гаражната врата.
Night Light System е иновативна концепция, базирана на управлението на автоматичната дворна врата. Тя паралелно контролира елегантните градински светодиодни лампи - STIK. Свързват се посредством двупроводен кабел за 24 V, директно към контролера, който управлява портала или гаражната врата. Лампите са два модела, съобразени с насоката на светлината – UP и DOWN. Решени са в два цвята на алуминиевия корпус – бял или тъмнокафяв.
Невероятният италиански дизайн на аксесоарите за сигнализация и безопасност се съчетава с функционалност и практичност. Вграденият сензор за светлина в сигналната лампа управлява интелигентно и градинското осветление, като пести електроенергия и гарантира сигурност. Още с отварянето на дворната врата, вградените в самите механизми светодиодни елементи, осветяват входа и гарантират безопасност и удобство.
Дистанционното управление – SUB  е с  четириканални предаватели с изключително красив дизайн.Предлага се в множество цветове. SUB  са водоустойчиви и с ролинг-код.
За първи път дистанционното съчетава в себе си и ключ за деблокиране на механизмите при отпадане на ел. захранването.
Цялата гама производство на KEY AUTOMATION е съобразена с европейските нормативи за безопасност и надеждност. Съществен фактор при избора на потребителя е фирмата доставчик да осигури професионален монтаж и последващ извънгаранционен сервиз.

 

+6
Автор: АССИСТ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари