Новости в строителството на Българска Строителна Седмица'14

Тенденциите в енергийната ефективност ще се обсъждат в първия ден на Българска Строителна Седмица 2014
16.01.2014
Агенция Булгарреклама
265
изложение, Българска Строителна, строителство, енергийна ефективнос
Демонстрационната зона „Мисия в услуга на Майстора“ по време на Българска Строителна Седмица 2013
Източник: Агенция Булгарреклама

Петото издание на годишната конференция BUILDINGREEN ще се проведе през първия ден на на 14-ата международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица – 19 март 2014г.
Основни теми ще бъдат последните тенденции при енергийната ефективност на сградите и санирането на сградния фонд – приоритети, стратегии и политики 2014–2020. Акцент във втория ден на изложбата е дискусията "Да събудим строителството", която ще привлече интереса на всички участници, предоставяйки им възможността да се срещнат, да обменят информация и идеи със строителни компании, архитекти, проектанти и инвеститори, свързани с развитието на строителния бранш. 

Българска Строителна Седмица 2014 за първи ще се проведе паралелно със Sofia LogExpo и Security Expo от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство, специализирано изложение за логистика, складова техника и оборудване и XXI издание на специализираната изложба за пожароизвестяване, видеонаблюдение и оборудване на „интелигентни сгради“ се очаква да  привлекат значителен посетителски интерес. Провеждайки се едновременно, форумите ще представят нови идеи и възможности, като по този начин ще увеличат ефекта за деловите участници и изложителите, за потребителите на продукти и услуги в трите сектора.  

Sofia LogExpo  ще предложи място за В2В среща на професионалисти, ангажирани във веригата от услуги, насочени към логистично осигуряване, дистрибуция и складиране на стоки, както и на производителите, дистрибуторите и търговците на тези стоки. Събитието има за цел да предостави професионална платформа за представяне на иновативни проекти, най-съвременни комуникационни и информационни системи за управление на материални потоци, специализирани транспортни средства, гъвкави складови решения и цялостно складово управление. През първия ден на изложението ще се проведе семинар  за  цялостни ERP решения в логистиката.

Своето 21-о издание ще отбележи и международната специализирана изложба Security Expo. Организирано от Агенция Булгарреклама и Българската търговско-промишлена палата,  събитието ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Security Expo е най-големият и важен форум в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби за сигурност и безопасност на Балканите. Security Expo е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

Компании,  развиващи се в областите, представени от Security Expo и Българска Строителна Седмица, ще бъдат представени на специална демонстрационна зона „Мисия в услуга на Майстора“, създадена съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на своите продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа и след това излъчвана в сайта на предаването. 

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook

Автор: Агенция Булгарреклама
Закони Нормативна база Коментари