Нови технологии в сферата на водния сектор.

Агенция Булгарреклама, Българската Асоциация по Водите (БАВ) и WASSER BERLIN за 7-а година организират от 29 до 31 май в Интер Експо Център - София, специализираната B2B изложба ВОДА СОФИЯ
03.04.2013
Агенция Булгарреклама
247
изложение, Вода София 2013, водни ресурси, вода, БУЛАКВА
Нови технологии в сферата на водния сектор.
Източник: Агенция Булгарреклама

Нови и ефективни технологии за пречистване на питейни и отпадни води, вододобив и водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения за водния бранш ще представи международната специализирана изложба Вода София

Агенция Булгарреклама, Българската Асоциация по Водите (БАВ) и WASSER BERLIN за 7-а година организират от 29 до 31 май в Интер Експо Център - София, специализираната B2B изложба ВОДА СОФИЯ.

И тази година форумът ще се превърне в поле за ефективна изява на компании от България и чужбина, които ще представят иновативни решения в бранша, допринасящи за развитието на водния сектор. Нови, интересни експонати и технологии ще покажат утвърдени  фирми, като „Вило България”, „Прострийм”, „Алмекс”, „Сен Гобен Констракшън Продъктс България”, „Хавле Арматурен”, „Енвирохеми България” и други.

На специализираното изложение ВОДА СОФИЯ колективно ще се представят компании от Австрия и от Чехия.

Паралелно с ВОДА СОФИЯ на 29 и 30 май 2013 г. Българската Асоциация по Водите (БАВ) организира 5-ата международна конференция БУЛАКВА. Темата на конференцията е „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“ с  акцент стратегията за управление и развитие на бранша в България. Ще бъдат обсъждани регионални генерални планове и параметри на предстоящи проекти от Оперативна програма „Околна среда 2014–2020”. Специално внимание ще бъде отделено и на въпросите за язовирно строителство и експлоатация. На БУЛАКВА ще бъдат обсъждани проблемите с голямото разхищение на вода – над 60% за миналата година, и програмите с чиято помощ могат да бъдат решени. 

Водени от желанието да отразят най-пълно участието на отделните изложители, организаторите предвиждат видео интервюта с представители на компаниите. Интервютата имат за цел да популяризират и да привлекат по-голям интерес към новостите на ВОДА СОФИЯ. Те ще се провеждат в специално обособена “Медия зона” в зала 3 от представител на екипа на Пресцентъра на Агенция Булгарреклама по предварително съгласуван график. Всички фирми, които желаят да се включат в инициативата, могат да се обърнат към организаторите в дните преди събитието. Готовите видео материали ще бъдат публикувани в You Tube канала на Интер Експо Център, участниците ще получат линк и ще имат възможност да споделят със свои партньори, клиенти и приятели. Същите интервюта под формата на текст ще бъдат публикувани на официалния сайт на изложбата, на сайта на изложбения комплекс и в останалите социални онлайн платформи за комуникация. Ще бъдат използвани и за създаване на допълнителни ПР материали, които ще се изпращат до медиите. Списък на фирмите, които ще се включат в инициативата, ще бъде предоставен и на специализираните медии с цел да участват в разговорите или да подготвят материали за техните издания.

В дните на ВОДА СОФИЯ ще се проведе и 42-ата международна специализирана изложба БУЛКОНТРОЛА за контролно-измервателна апаратура.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Автор: Агенция Булгарреклама
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари