Нови стандарти в областта на комфорта и дизайна с алуминиевата платформа плъзгащи системи Schüco ASE 60 / 80.HI

Платформата плъзгащи системи Schüco ASE 60/80 поставя нови стандарти в областта на комфорта и дизайна със своя безбариерен праг, малка видима ширина на зоната на застъпване на крилата и скрит централен канал за обкова.
12.08.2021
Алукьонигщал ЕООД
1038
дограма, Алу Кьониг Щал, безбариерен праг, плъзгащи системи Schüco
Източник: www.alukoenigstahl.bg

Платформата плъзгащи системи Schüco ASE 60/80 поставя нови стандарти в областта на комфорта и дизайна със своя безбариерен праг, малка видима ширина на зоната на застъпване на крилата и скрит централен канал за обкова.

И двете системи Schüco ASE 60 и Schüco ASE 80.HI се предлагат с две функции: като плъзгащи системи и като системи с повдигане и плъзгане. Чрез своята разширена изолационна зона те предлагат висока топлоизолация в рамките на съответните строителни дълбочини. Множество мултифункционални компоненти се грижат за редуциране на времето за обработка и монтаж.
 

Източник: www.alukoenigstahl.bg

При варианта с повдигане и плъзгане два допълнителни модула улесняват  потребителите при повдигането и спускането на крилото. Повдигането вече е по-лесно с помощта на интегриран пружинен механизъм, а крилото и дръжката на управление при затваряне и спускане се подпомагат от специален амортисьор. Тези два модула се грижат за комфортното управление и на голямоформатни крила.

Системите Schüco ASE 60 и Schüco ASE 80.HI се предлагат с възможност за вграждане на модулен обков, който по желание може да са използва като обков за плъзгаща се система или за система с повдигане и плъзгане, както и с голям избор от индивидуални възможности на дизайн. Платформата за плъзгащите се системи Schüco ASE 60/80 в момента е единствената по рода си система на пазара, при която един и същи вид обков може да си използва както при плъзгащи се врати, така и при врати с отваряне с повдигане и плъзгане.
 


Източник: www.alukoenigstahl.bgТеглото на крилото вече може да достига до 600 кг и е с опция за плъзгане отпред или отзад на фиксирания елемент. Също така релсата на плъзгащата се система е удължена до 18 м. Новата система се характеризира с лесен монтаж и окабеляване, като връзката между крилото и касата е безкабелна. Управлението също е лесно и удобно – чрез приложението “Building Skin Control“ или чрез контролен панел за управление, които гарантират сигурността при управление от всички групи потребители.Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

 

Закони Нормативна база Коментари