Нови решения за по-бързи и сигурни плащания

От ерата на дигиталните разплащания
29.02.2016
Интер Експо Център
202
изложение, Интер Експо Център, смарт технологии
Предстои Конференция за сигурността при онлайн разплащанията
Източник: Интер Експо Център

На конференция Security in Digital Payments водещи български и международни компании представят нови решения за по-бързи и сигурни плащания в Интер Експо Център.
Конференция за сигурността при онлайн разплащанията Security in Digital Payments ще се проведе на 17 март, на втория ден от единственото у нас изложение за сигурност, безопасност и смарт технологии Security Expo в Интер Експо Център.
Наред с новостите в сферата на сигурността за дома, бизнеса и критичната инфраструктура, при които широко използвани средства са видеонаблюдението, пожарогасенето, контрол на достъпа, IP мрежите, телекомуникациите, тази година ще бъде обсъдена и кибер сигурността.
Водещи български и международни компании ще представят по-бързи и удобни решения за разплащания чрез интернет, както чрез познатите системи за разплащане, така и през мобилни телефони, таблети и нови приложения.
На Security in Digital Payments ще научите как да направите плащанията не само по-бързи, но и по-сигурни. Ще намерите отговор на въпросите: Как да изберете най-добрия доставчик на тези услуги, по какви критерии да намерите най-добрите решения и платформи за електронни разплащания, какви са тенденциите по света?
За пръв път ще се срещнат  доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на дигитални услуги. Големият бизнес в електронната търговия ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Стартиращи фирми ще разкажат защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и как следят за сигурността на плащанията на малки суми.
Новите технологии променят света, в който живеем и работим. Новите технологии променят секюрити сектора, те променят начините на плащане и на боравене с парите.
Повече информация за лекторите и програмата на събитието може да научите на http://iec.bg/bg и на http://securityexpo.bg/bg.
Организатор на конференцията е Интер Експо Център с подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании и Българската асоциация за електронна търговия.
Форумът ще се проведе в рамките на ежегодното изложение Security Expo 2016 от 16 до 19 март в Интер Експо Център.

 

Автор: Интер Експо Център
Закони Нормативна база Коментари