Нови летни предложения за банята от Roca

От 15 юни, лидерът в обзавеждането за баня Roca предлага още продукти на специални промоционални цени.
15.06.2015
Рока България
166
баня, смесители roca, roca, обзавеждане баня, санитарен порцелан
Термостатичните душ колони Roca са с 5 години гаранция за смесителя
Източник: Рока България

След като през май Roca предложи пакети от продукти за обзавеждане на баня на специални по-ниски цени, сега компанията с над 100 години история и с една от най-модерните за Европа фабрики за санитарен порцелан у нас добавя още изгодни предложения. Новите промоционални пакети разширяват още повече избора за нова баня от Roca с икономичен бюджет.
Те са в сила от 15 юни до 15 юли 2015 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

Предложение за мебели за баня от колекция DebbaКолекция Debba предлага избор на елегантно компактно обзавеждане за баня. Специалното предложение от Roca е в два варианта:
- Unik Debba Compact 60 см., бял, който включва  комплект мебел с 2 чекмеджета и умивалник и
- Pack Debba Compact 60 см., бял, които комбинира първото предложение с огледало и аплик. Мебелите са функционални, подходящи и за много ограничени пространства
И двете предложения са с 10% по-ниска цена за периода на промоцията.
Промоционалните цени са съответно 629,64 лв. и 844,56 лв. с ДДС.

Добавяме и избор на смесители с традиционната за Roca 5 години гаранция и функции:
- SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура
- EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините:

Промоция Смесители VictoriaПакетното предложение за смесители от серията Victoriа на Roca ви позволява да оборудвате напълно банята само за 288 лв. с ДДС и включва: смесител за умивалник, смесител за вана-душ с аксесоари и тръбно окачване Stella 700 мм. Смесителите Victoria са със система 50% Water & Energy Saving “CLICK®” за икономия на енергия и вода като ограничава дебита на 50%. 

Промоция Смесители EsmaiОще едно предложение за комплект смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари, душ слушалка с 3 функции и тръбно окачване Stella 700 мм. Автор на колекцията смесители Esmai е италианския дизайнер Антонио Було. Цената на промоционалния пакет е с 47,79% по-ниска и спестява 423 лв. от общата каталожна цена на продуктите.

Предложенията за душ зоната включват:

Промоция Esmai вграден смесител с аксесоариПакетът включва: Rainsense душ глава ø 200 мм, рамо за душ; вграден смесител за вана-душ; извод за вода; Stella душ слушалка 80 мм; супорт за душ слушалка и шлаух 1,70 m. – всичко на цена 713 лв., което е със 114,28 лв. по-малко от стандартната.

Две термостатични душ колони с регулираща се височина се предлагат на цени средно с 25% по-ниски. Душ колона Victoria-T за периода на промоцията е на цена 1023 лв. с ДДС. Душ колона Even-T е на цена 988 лв. Термостатичните душ колони Roca са с 5 години гаранция за смесителя и функции Quick Reaction® за бързо достигане на желаната температура на водната струя; SafeTouch® за безопасен допир до хромираното тяло по време на работа и Security 38oC, която осигурява зона на сигурност до комфортната за тялото температура на водата. 

Roca има ново предложение и за тоалетната с Промоция Комплект VictoriaКомплект окачена тоалетна чиния от колекция Victoria, седалка и капак Duroplast, вградено казанче и двоен бутон 6-3л. сега е на цена 419 лв. Тоалетната чиния Victoria е съвместима с Multiclin седалка.

Повече информация за актуалните предложения, както и за пълната продуктова гама на Roca се намира на сайта на компания в интернет на адрес www.bg.roca.com .

+1
Автор: Рока България
Закони Нормативна база Коментари