Новият POROTHERM 8 N+F още по-достъпен

Мултифункционалност и качество на по-добра цена
31.07.2011
Винербергер България
319
porotherm 8 n+f, porotherm, тухли, wienerberger, керамични блокове
От 1-ви август 2011 този продукт с цена 1.06 лв./ бр.
Източник: Винербергер България

POROTHERM 8 N+F е най-новият продукт в семейството POROTHERM. В синхрон на своята политика да създава качествени продукти, които се допълват взаимно в една цялостна система, Винербергер разработи този формат за дебелина на зида от само 8 cm, за да отговори и на най-специфичните нужди на своите клиенти.
Керамичният блок може да се използва в много аспекти на строителството като допълващ елемент. С него могат да се изграждат вътрешни двуслойни стени, често наричани «сандвич», където се редуват керамика-изолация-керамика и се повишава значително звукоизолацията на зида, което е особено важно за вътрешни стени между стаи в хотелите с висока категория и многофамилни къщи, болници и учебни заведения.
С POROTHERM 8 N+F си осигуряваме един уникален мултифункционален продукт. Освен подобряването на шумоизолацията, той позволява да се изпълняват обзиждания с изключително голяма скорост /само 8 блока в m2/. Блоковете POROTHERM 8 N+F имат якост на натиск от 10 N/mm2. Като част от блоковете с марка POROTHERM, новия блок е с формат, съвместим с останалите продукти от серията, което гарантира изпълнението на надеждни превръзки в различни зидани конструкции и е предпоставка за устойчивост и здравина. С този блок изключително лесно и бързо се изграждат и инсталационни шахти, различни преграждания в сервизни помещения, обзиждания на вани и др. Многото вертикално разположени камери в керамичния блок осигуряват добра основа за закрепвания и окачвания.

От 1-ви август 2011 този продукт е още по-достъпен: с цена 1.06 лв. за бр. или само 8.48 за m2.

Автор: Винербергер България
Закони Нормативна база Коментари