Нова дата за изложението в Милано

Най-голямото и влиятелно международно изложение за дизайн за интериора Salone del Mobile.Milano е пренасрочено за месец юни вместо през април.
18.01.2022
Теменужка Захариева
1621
интериор, изложение, Salone del Mobile.Milano, изложение за дизайн на интериора, дизайн на интериора, Salone del Mobile 2022
Източник: www.salonemilano.it

Най-голямото и влиятелно международно изложение за дизайн за интериора Salone del Mobile.Milano е пренасрочено за месец юни вместо през април. То ще се състои от вторник 7 до неделя 12 юни 2022-ра година. 
 

Мария Поро, президент на Salone del Mobile.Milano. Източник: www.salonemilano.it


Мария Поро, президент на Salone del Mobile.Milano, обяви новите дати на панаира на дизайна и обясни: „Това издание е много важно, това е нашата 60-та годишнина и ние с нетърпение очакваме да я отпразнуваме заедно! ...  Решението за отлагане на събитието е знак на уважение и загриженост към цялата международна дизайнерска общност, към тези, които искат да бъдат там лично и да се насладят на уникално и вълнуващо преживяване. Това означава, че сега компаниите ще имат още два месеца, за да организират участието си. Датите бяха подбрани в най-удобния прозорец в програмата на международните събития.“


Тази година то ще е значително по-голямо по обем от специалното миналогодишно издание Supersalone и ще включва Международната изложба на аксесоари за обзавеждане, изложенията за продукти за офиса Workplace3.0, за кухнята - EuroCucina и Международното изложение за баня. А FTK – Technology For the Kitchen (Технологии за кухнята) ще даде усещане за бъдещето на големите електрически уреди. S.Project, изложението, посветено на дизайнерските продукти и решенията за интериорен дизайн, ще се завърне, а SaloneSatellite ще даде пауза за размисъл за приобщаващ дизайн за всички.


„Освен честванията на 60-ата годишнина, както винаги, качеството и креативността ще бъдат отличителният белег на събитието. Заедно с устойчивостта и уважението към околната среда, гръмките и ясни послания от последното издание, които Salone има за цел да интерпретира, ще продължи и процеса на дългосрочен размисъл и трансформация на организацията на самото събитие“ каза още Мария Поро в интервю за дигиталната платформа на панаира.
 

Закони Нормативна база Коментари