Новата покривна повърхност Bramac Pro® с тройна защита

Покривът на първо място трябва да изпълнява защитна функция. Това е и една от основните цели, които “Брамак” си поставя през дългогодишното си присъствие на българския пазар.
08.07.2010
6
покрив, керемида, bramac
Новата покривна повърхност Bramac Pro® с тройна защита
Източник: BRAMAC

Покривът на първо място трябва да изпълнява защитна функция. Това е и една от основните цели, които “Брамак” си поставя през дългогодишното си присъствие на българския пазар.
Като иновационен лидер, Брамак покривни системи разработва и предлага на пазара покривни решения, които да отговарят на все по-големите предизвикателства, които ни предлага съвременният свят, природата и климатът. Ето защо “Брамак” разработи и въведе новата покривна повърхност BRAMAC PRO® с тройна защита. Единствената керемида с двойна повърхност.
Новата повърхност BRAMAC PRO® е произведена по най-съвременна технология, иновация с история и доказано качество в Европа. Сега керемидите на Брамак „Спектра Класик” и „Атика” са с двойно покритие, което гарантира безкомпромисна защита за в ашия дом. Ето защо “Брамак” заменя двата модела с новите „КЛАСИК ПРО” и „АТИКА ПРО”, които се отличават с:
- още по-еднородна повърхност;
- още по-дълготрайна защита на цвета;
- още по-добра защита срещу вятър и бури, дъжд, сняг, градушки и резки колебания в температурата.

ТОЧНО ПАСВАНЕ НА КЕРЕМИДИТЕ БРАМАК  и ОРИГИНАЛНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ БРАМАК
Изграждането на съвременен, функционален и надежден покрив е приоритет в работата на “Брамак покривни системи” ЕООД. Високото и гарантирано качество на всички предлагани продукти, дават възможност за решения на покривите, удовлетворяващи всички вкусове. Покривната система “Брамак” е уникална с разнообразието си за всяко кътче на покрива, лесен монтаж и осигурен сервиз.
Каквато и да е формата на покрива, материали и цвят, няма съмнение, че добре проектираният и здрав покрив придава допълнителна стойност на сградата. Хората, занимаващи се с проектиране на сгради или реновиране, естествено искат монтирането на покрива да бъде абсолютно безпроблемно. Те искат цялостни решения, при които всички продукти и услуги взаимно да си пасват перфектно.
Цветовото разнообразие, перфектното качество и цялостната покривна система удовлетворяват всяко желание при необходимостта от ново строителство или ремонт. Гамата от аксесоари за покриви непрекъснато се допълва, тъй като сухият монтаж спестява на клиентите допълнителен труд, нерви и пари. С помощта на подпокривните фолиа, вентилиращ елемент за сух монтаж на капаци, листовия материал за оформяне на улами, материалите за уплътнение на комини и т.н. се постига също и естетически красив външен вид.
За да се реализира едно перфектно покривно решение, се изисква грижливо планиране, виден дизайн, прецизна калкулация и сръчна изработка. Ето защо една неправилно изпълнена покривна система би довела до много непредвидими последици и разходи по ремонти и подмяна на материали в цялата сграда.
За да се гарантира технически правилно и оптическо красиво покриване на покрива, всички покривни повърхности трябва да се оразмерят.
Тези няколко стъпки при полагането на покрив са основополагащи за един перфектно реализиран покрив, но естествено всички покриви са различни. Затова е добре да се посъветвате със специалист. Освен с архитекта, който проектира помещението, добре е да се обърнете и към специалист в изграждането на покриви. И в тази насока фирма “Брамак” ви предлага решение. Това са безплатните консултации. Достатъчно е да се обадите на търговския мениджър или директно в централата на “Брамак”. Позовавайки се на вашето обаждане – представител на “Брамак” ще дойде направо на обекта, където ще може да прецени състоянието на покрива, ще вземе предвид климатичните условия на местността и съобразно с тях ще ви предложи най-благоприятното решение, ще изчисли количеството и цената на покривния материал, ще ви препоръча необходимите допълнения, ще даде съвет за цвета и формата, ще съдейства за осъществяване на контакт със строителната фирма, извършваща покривните работи.
Благодарение на БЕЗПЛАТНИТЕ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ ще си спестите трудностите, които биха могли да ви сполетят при свалянето на покрива и препокриването. Благодарение на качествата на “Брамак” покривната система и материали вие ще си поставите на покрива надеждна защита, която ще създаде приятни условия в дома ви.
Най-важна е подготовката преди полагане на керемидите “Брамак”. Правилното разпределение на летвите се определя според наклона на покрива. Благодарение на крачетата за окачване, керемидите “Брамак” се прикрепят съвсем лесно към летвата.
Важен ориентир е правият ъгъл спрямо стряхата. Използва се летва с дължина 3 м. Точките на стряхата трябва да лежат на една линия и да пасват с ширините, определени с маркера, които трябва да са през 90 см ( = 3 бр. керемиди).
Полагането на керемиди “Брамак” се осъществява бързо и лесно благодарение на големия формат на керемидите ( прибл. 10 бр./ кв.м), както и точните им размери. При схемата на полагане на керемиди “Брамак” е важно покривните ширини да са кратни на 30 см ( респ. 15 см.). Керемидите се полагат редово от дясно на ляво. За оптически красив завършек на страничното билото “Брамак” предлага странични керемиди ( лява и дясна).
За допълнителна сигурност срещу бури и неблагоприятни климатични условия периферните области на покрива (стряха, страни, било) винаги се укрепват с гвоздеи или винтове, в предвидените за това места.
Керемидите “Брамак” и комплексните покривни принадлежности са оптимално съчетани един с друг, за да се постигне точно и при това“ сигурно и бързо монтиране.
И ето за кратко време покривът “Брамак” е покрит бързо и лесно.

Автор:
Закони Нормативна база Коментари