Новата алуминиева плъзгаща система Schüco ASE 67 PD - симбиоза между дизайн, комфорт и функционалност

Симбиоза между дизайн, комфорт и функционалност – новата алуминиева плъзгаща система Schüco ASE 67 PD е специално създадена, за да отговори на всички архитектурни изисквания.
12.11.2020
Алукьонигщал ЕООД
1514
дограма, Schüco ASE 67 PD, алуминиева плъзгаща система
Симбиоза между дизайн, комфорт и функционалност – новата алуминиева плъзгаща система Schüco ASE 67 PD.
Източник: Alukoenigstahl

С плъзгащата система Schüco ASE 67 PD могат да бъдат реализирани елементи с размери до 3200 х 3000 мм и тегло до 400 кг. Рамката е конструирана по такъв начин, че голяма част от нея се „скрива“ в стената. Прагът е на нивото на пода и осигурява безпроблемен преход отвътре навън. Допълнително предимство на системата е лесното опериране. 

 

 

 


 
 


 

Системата Schüco ASE 67 PD има модулна структура:
Различните видове крила могат лесно да се комбинират с два типа рамка.

- При варианта с ширина 90 мм цялото крило е вградено в рамката.

- 57-милиметровата тясна версия изисква по-малко място и затова е идеална за проекти с цел реновация.

 


Тесните видими ширини на профилите и скриването на крилото в рамката на прозореца увеличават площта на прозореца. Това позволява повече естествена светлина да влезе в помещението, което не само допринася за по-доброто психическо и физическо благосъстояние на живущите, но е и енергийноефективно решение в дългосрочен план.


Schüco ASE 67 PD включва система за заключване, която е напълно интегрирана в крилото. Предлага се в три различни варианта: като заключваща точка, интегрирана в зоната на застъпване на двете профилни крила с или без брава; или многоточкова брава, която заключва профилното крило към касата.
               
 

 

Комбинацията на плъзгащата система със заключваща гарантира устойчивост на взлом и максимална  сигурност и защита.
 

 


Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.
 

 

Закони Нормативна база Коментари