На есен с песен... И с нов матрак!

Magniflex предоставя на всички свои клиенти уникалната възможност да се насладят на неповторим комфорт с матрак от водещите си колекции Classico и Premio
13.10.2014
Magniflex
121
magniflex, промоция, комфорт с матрак, classico, premio
Изненадайте зимата с есенното подновяване на спалнята си
Източник: Magniflex

Със скъсяването на деня през настъпващата есен, се увеличава времето, прекарано в спалнята и съответно – на леглото. Сега е и най-подходящото време да се обърне специално внимание на комфорта и здравословния сън, тъй  като през по-студените месеци, сънят под топлите завивики се превръща  не само в едно от най-големите удоволствия, но и в източник на здраве, способстващ за възстановяването на силите на организма, така важни за енергийния баланс  през зимата.

Затова през месеците октомври и ноември, Magniflex предоставя на всички свои клиенти уникалната възможност да се насладят на неповторим комфорт с матрак от водещите си колекции Classico и Premio, доказвайки за пореден път мисията си на лидер в областта на иновативните продукти, повишаващи качеството на живот на хората. Само през тази есен при покупка на едни от най-търсените модели Magniflex , а именно - Magni, Zip Sleep, Medicare, Amante, Versailles или Duoflex, се получава отстъпка до 15% отстъпка от официалната им цена, а всички останали модели могат да бъдат закупени също на преференциална цена. В промоцията са включени и всички модели от новата колекция на бранда, лансирана на българския пазар за първи път тази есен.
 
Важно условие, за достигане максималния размер на отстъпката за всеки модел, е да  се използва промо код за допълнителна отстъпка от 3%, който се получава при онлайн регистрация в приложението magniflex.bg/promo-game. Единственото, което трябва да се направи, е да се представи разпечатан ваучер, генериран в приложението след успешното извършване на регистрацията и да се използва за покупката на желания матрак в търговските обекти – партньори на Magniflex в страната.

Изненадайте зимата с есенното подновяване на спалнята си. Спете спокойно – изборът е пребогат и е изцяло ваш, а отстъпките - гарантирани, с любезното съдействие на Magniflex!
 


 

Автор: Magniflex
Закони Нормативна база Коментари