Национален квалифиционен кръг „Schüco Kart-Challenge 2011”

За пореден път фирма Алу Кьониг Щал България организира Национален квалификационен кръг на Европейския шампионат на Schüco International KG - Германия „Schüco Kart-Challenge 2011".
19.06.2011
Алу Кьониг Щал България
42
Алу Кьониг Щал Бълга, schüco kart-challeng, schÜco и jansen, дограма, състезание
Победителите в състезанието - Алтапласт, Прециз Ал и Каров
Източник: Алу Кьониг Щал България

Като израз на признателност към лоялността, усилията и подкрепата на своите партньори за успешно развитие и налагане на продуктите с марките SCHÜCO и JANSEN, за пореден път фирма Алу Кьониг Щал България организира Национален квалификационен кръг на Европейския шампионат на Schüco International KG  - Германия „Schüco Kart-Challenge 2011”.
Състезанието се проведе на 18.06.2011 година на картинг писта „Дунев спорт” в гр. София. Участие взеха единадесет отбора от цяла България.
По трима служители от фирмите-партньори мериха сили в полуфинален и финален кръг, всеки породължил един час.
Заслужено спечели отбора на фирма Алтапласт от град София. На почетната стълбица на второ и трето място се качиха съответно отборите на Прециз Ал и Каров. И трите отбора бяха наградени с медали и купи.
Бисер Ангелов от фирма Алтапласт, Галимир Павлов от фирма Прециз Ал и Владимир Петров от Алтапласт са тримата най-бързи състезатели, които ще представляват Алу Кьониг Щал България в Седмия европейски шампионат на SCHÜCO INTERNATIONAL, който ще се проведе на 23-25.09.2011 г. на остров Майорка.
Алу Кьониг Щал благодари на всички участници и пожелава на тримата най-бързи състезатели успех и достойно представяне на европейския шампионат.

+2
Автор: Алу Кьониг Щал България
Закони Нормативна база Коментари