НАПРАВИ НОВА ИЛИ РЕМОНТИРАЙ СТАРА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ С ИЗОМАКС

НОВА ИЛИ РЕМОНТИРАЙ СТАРА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ БЪРЗО, ЕВТИНО И ДЪЛГОТРАЙНО С БЪЛГАРСКИТЕ ХИДРОИЗОЛАЦИИ „ИЗОМАКС”
14.06.2013
Изомакс- Байчев ЕООД
1228
хидроизолация, Изомакс, покриви, хидроизолации ИЗОМАК
ИЗОМАКС е цялостна, непрекъсната, безшевна, супер еластична хидроизолация
Източник: Изомакс- Байчев ЕООД

Стъпвайки на древната философска маскима „ПРЕВЪРНИ ПРОТИВНИКА В СЪЮЗНИК”, от 1990г. насам ИЗОМАКС разработва и създава за Вас уникални материали за хидроизолация: ПРОДУКТИ НА ВОДНА ОСНОВА – СРЕЩУ ВОДАТА!

Вече 23 години екологичните течни хидроизолации ИЗОМАКС, без разтворители, горещи процеси, опасни отпадъци, безвредни за човека и околната среда, дават възможност всеки сам да реши проблемите, които произтичат от водата – земната сила, която разрушава построеното от човека. Това е факт, поради супер лесната технология за изпълнение на хидроизолации ИЗОМАКС, която дава възможност за обработка на всики видове повърхности, форми и релефи, без възможност за пропуски. Материалите на ИЗОМАКС могат да се използват както за нови хидроизолации, така и за ремонт на всички видове съществуващи такива на цени, без аналог. Много важно е и приложението за ремонт на битумни керемиди! С продукта ИЗОМАКС-ЕЛАСТА те могат да бъдат ремонтирани без да се налага демонтаж, а естетическия външен вид се запазва с нанасянето на финалните цветни разновидности на ИЗОМАКС-ЕЛАСТА. Още едно направление, в което ИЗОМАКС е пръв са хидроизолационните настилки. С продукта ИЗОМРАЗ се постига хидроизолация, върху която можете да ходите, която не се износва и има противохлъзгащ ефект. По този начин могат да бъдат ремонтирани тераси, без нужда от демонтаж на съществуващата настилка и поставянето на нова такава, което спестява много време и пари. От друга страна, с полагането на ИЗОМРАЗ, можете да превърнете покрива на гаража в прекрасна тераса. Ако все пак държите да се постави облицовка, то това става директно върху ИЗОМРАЗ, без нужда от замазка. Приложенията са безброй, защото са само въпрос на фантазия.

Ефектът от полагането на хидроизолации ИЗОМАКС е цялостна, непрекъсната, безшевна, супер еластична хидроизолация, която покрива 100% от основата, без оглед на това какъв е релефа, формата, чупките, ъглите и други труднодостъпни места.

Едва след няколко намазвания на продуктите ИЗОМАКС, за 2-3 дни, Вие ще имате перфектна хидроизолация, гарантираща дълготрайното Ви спокойствие. Това е факт, който е доказан от над 1 200 000 кв.м. изпълнени хидроизолации, с гаранция от ИЗОМАКС

За тези, които предпочитат да получат гаранция 5 или 10 години от ИЗОМАКС предлагаме изпълнение от наши квалифицирани екипи.

23 години, като БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ИЗПЪЛНИТЕЛ, ИЗОМАКС остава ненадминат по качеството на материалите, които Ви предлага, както и по достъпните за всеки БЪЛГАРСКИ цени! Сътношението качество/цена е оценявано през годините от над 2500 жилищни блока, както и от фирми поверили своите покриви, тераси и основи на нас, като например: OBBO Betterman, Инжстрой-София АД, Солвей соди АД, Юнион Миниер АД, Гранд Хотел Варна, АЕЦ Козлодуй, Аерогара София, Юнион Ивкони, фабрика за ядки "Mix Nuts", магазин "София", завод за сандвич-панели "България Бай Ту Лет",  Търговско-административен комплекс "ЕНИКОМ-М", "НЕСТЛЕ-БЪЛГАРИЯ" АД,  "УНИЦЕМ", "НИКМАР",  хотел "Арбанаси Палас", "СИТРОЕН" София, СИТРОЕН Пловдив,  Топлофикация София, Пречиствателна станция Кюстендил, Пречиствателна станция Хасково и много други.

Решете проблемите си със защитата от вода, като се доверите на доказания български производител и изпълнител, с гаранция и традиция в качеството и достъпните за всеки цени!

За подробна информация, цени, ръководства, видео, поръчки и др. посетете www.isomax.bg

С НАС И ПОТОП НЕ Е СТРАШЕН !!!

+6
Автор: Изомакс- Байчев ЕООД
Закони Нормативна база Коментари