Направи нова или ремонтирай стара хидроизолация бързо.

Направи нова или ремонтирай стара хидроизолация бързо, изготно и дълготрайно с българските хидроизолации ИЗОМАКС.
14.06.2012
Изомакс - Байчев ЕООД
311
Изомакс, хидроизолации, покрив, тераса, безшевна хидроизолац
Направи нова или ремонтирай стара хидроизолация бързо.
Източник: Изомакс Байчев ЕООД

Вече 22 години екологичните течни хидроизолации ИЗОМАКС дават възможността всеки сам да реши проблемите с течове от покриви или тераси.
Това е факт, поради супер лесната технология за изпълнение на хидроизолации ИЗОМАКС, с която могат да бъдат обработени всички видове повърхности, форми и релефи, без възможност за пропуски. Ефектът от полагането на хидроизолации ИЗОМАКС е цялостна, непрекъсната, безшевна, супер еластична хидроизолация, която покрива 100% от основата, без оглед на това какви са релефа, формата, чупките, ъглите и други труднодостъпни места. Продуктите са на водна основа, безвредни за човека и околната среда, готови за работа от опаковката и се нанасят с четка на  3-4 слоя, като винаги се влага армировъчен материал.
 Материалите ИЗОМАКС могат да се използват както за нови хидроизолации, така и за ремонт на всички видове съществуващи такива. Много актуално приложение в последните години е ремонта на битумни керемиди. С продукта ИЗОМАКС-ЕЛАСТА те могат да бъдат ремонтирани без да се налага демонтаж, а естетическия външен вид се запазва с нанасянето на финалните цветни разновидности на ИЗОМАКС-ЕЛАСТА. Едва след няколко намазвания на продуктите ИЗОМАКС, за 2-3 дни, се получава безшевна хидроизолация, изключително устойчива на атмосферните условия по нашите географски ширини и гарантираща дълготрайно спокойствие. Това е факт, доказан от изминалото време - вече 22 години.
Още едно направление, в което ИЗОМАКС е пръв са хидроизолационните настилки. С продукта ИЗОМРАЗ се постига хидроизолация, върху която можете да ходите, която не се износва и има противохлъзгащ ефект. По този начин могат да бъдат ремонтирани тераси, без нужда от демонтаж на съществуващата настилка и поставянето на нова такава, което спестява много време и средства. От друга страна, с полагането на ИЗОМРАЗ, можете да превърнете покрива на гаража в прекрасна тераса. Ако все пак държите да се постави облицовка, то това става директно върху полученото покритие.
За подробна информация посетете www.isomax.bg

Автор: Изомакс - Байчев ЕООД
Закони Нормативна база Коментари