Най-новата моторизирана PVC система за плъзгащи врати Schüco LivIng Slide e-Panorama Design беше представена на впечатляващия щанд на Schüco на BAU 2023

Тази нова система за плъзгащи се врати съчетава усъвършенствани технологии и елегантен дизайн, за да създаде зашеметяващо допълнение към всеки дом или сграда.
01.05.2023
Алукьонигщал ЕООД
684
дограма, schüco, Schüco LivIng Slide e-Panorama Design
Източник: www.alukoenigstahl.bg

След четиригодишно прекъсване BAU - водещото световно търговско изложение за архитектура, материали и системи - се завърна с отличен резултат. Според окончателния доклад на ръководството на панаира около 190 000 посетители са дошли в изложбения център Messe München между 17 и 22 април, за да се запознаят с иновациите и тенденциите на 2 260 изложители от цели 49 държави. 
 

Schüco, водещият производител на висококачествени прозорци и врати, представи пред широката си аудитория на изложението BAU 2023 най-новата си иновация: автоматизираната PVC система Schüco LivIng Slide e-Panorama Design. Тази нова система за плъзгащи се врати съчетава усъвършенствани технологии и елегантен дизайн, за да създаде зашеметяващо допълнение към всеки дом или сграда.
 


Източник: www.alukoenigstahl.bg
 

Една от най-забележителните характеристики на Schüco LivIng Slide e-Panorama Design е тясната видима ширина на касата. Минималистичният дизайн позволява максимална стъклена площ, създавайки усещане за откритост и връзка с външния свят. Това се подсилва допълнително от плавната работа на плъзгащия механизъм, който позволява движение без усилие и лесен достъп до външните пространства. Плоският, топлоизолиран праг предотвратява риска от спъване при преминаване.


Източник: www.alukoenigstahl.bg


Системата за плъзгане с повдигане Schüco LivIng Slide e-Panorama Design е нещо повече от красив дизайн. Тя включва и усъвършенствана технология за осигуряване на оптимална топло- и звукоизолация. Системата разполага с тройно стъкло, което осигурява по-добра енергийна ефективност и звукоизолация в сравнение с традиционните прозорци с двоен стъклопакет.

 

Освен това Schüco LivIng Slide e-Panorama Design е оборудвана с моторизирана система за заключване и интегрирана вентилация, които осигуряват по-голяма сигурност и комфорт. Системата за заключване се управлява с дистанционно управление или приложение за смартфон, което позволява на лесно заключване и отключване на вратата от всяка точка на помещението. Интегрираната вентилационна система осигурява постоянен приток на свеж въздух, като подобрява качеството на въздуха в помещението и намалява риска от поява на мухъл и други проблеми, свързани с влагата.
 

Източник: www.alukoenigstahl.bg
 

Системата Schüco LivIng Slide e-Panorama Design е впечатляващо допълнение към продуктовата линия на Schüco. Елегантният дизайн и усъвършенствана технология я превръщат в най-добрия избор за всеки, който иска да подобри дизайна и функционалността на своя дом или сграда. Независимо дали искате да създадете безпроблемна връзка с външната среда или искате да се насладите на оптимална топло- и звукоизолация, Schüco LivIng Slide e-Panorama Design е идеалното решение.
 


Подробна информация може да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.
 
Закони Нормативна база Коментари