НАЙ-ДОБРИТЕ ИСПАНСКИ МЕБЕЛИ ЗА КУХНЯ ВЕЧЕ И В БЪЛГАРИЯ

В шоурума на мебелна къща Ralica в The Mall за първи път в България бяха представени мебелите за кухня на испанската марка Fagor, както и най-новите уреди на бранда.
03.11.2011
сп. Още за къщата
616
fagor, мебели, кухненски мебели, Електроуреди, обзавеждане
Мебелна къща "Ралица" представи кухненски мебели Fagor
Източник: Ректайм медия

Вчера, в шоурума на Мебелна къща Ralica в The Mall за първи път в България бяха представени мебелите за кухня на испанската марка Fagor, както и най-новите уреди на бранда.
Водещ на събитието беше Краси Ранков, а сред специалните гости бяха Иван Звездев, Астор, Ернестина Шинова, радиотандемът Боги и Симо, Шани, Лора Ченакова – директор в продуцентски къщи „Камера“ и „СИА“, певицата Милена Славова, джаз певицата Мери Танева и моделът Гери Дончева.
На представянето, с домакин „ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ“, присъстваха официалните представители на Fagor
Г-н Денис Лабуру – Регионален директор на Fagor Group за Европа и Азия,
Г-н Грегорж Братек - експорт мениджър за уреди Fagor за Европа и Азия и
Г-жа Лейре Агирребена - експорт мениджър на кухненските мебели Fagor за Европа, Азия и Америка.
По време на събитието в пет специално обособени къта бяха представени най-новите продукти с марката Fagor. Гостите имаха възможност да създадат свой уникален 3D проект на кухненско обзавеждане и дори да персонализират повърхностите на мебелите с любимата си снимка. Интерес сред дамите предизвикаха смопочиставщата се фурна, съдовете създадени по уникална технология за по-здравословно приготвяне на храната, както и най-новият уред за сладолед.
Най-забавна за всички беше нестандартната демонстрация на индукционния котлон. Грегорж Братек постави банкнота от 100 лева между котлона и теджера с вода. Когато водата кипна извади банкнотата напълно невредима, а Астор му партнира и направи от банкнотата две. На този кът всеки желаещ можеше да счупи яйце върху срязан наполовина тиган. За броени секунди яйцето беше приготвено в тигана, а върху котлона остана наълно сурово.
Един от първите, които имат възможността да изпробват мебелите и уредите с марката Fagor e Иван Звездев. Неговата нова кухня е изработена изцяло според неговите изисквания и предлага уникални функционалности и дизайн.
Ако има една дума, с която може да се характеризира Fagor, то тя е иновация.
Fagor
създава хладилници, които елиминират плесени, бактерии и неприятни миризми. Fagor Driron е първият електроуред на пазара, който изсушава и изглажда всякакви дрехи и тъкани, слагайки край на безкрайните часове гладене с ютия. Fagor създаде и патентова ECO-EMISSORS или еко-конвектори (т.нар. „зелена топлина”): нова екологична система от конвектори за отопление, която лесно се инсталира и е с 40% по-икономична от други конкурентни отоплителни системи на пазара.

Fagor
е една от най-успешните и известни марки за комплексно обзавеждане на кухни - мебели, електроуреди, домакинско оборудване и готварски съдове. Изграденото доверие и сигурност се основават на най-престижните сертификати и официални признания. Продуктите на FAGOR се продават в над 100 държави, като България вече е една от тях.
FAGOR GROUP, индустриална група с над 50 години опит, е 5-ти Европейски производител на уреди за домакинството, безспорен лидер в Испания и на първо място във Франция с 15,5%  пазарен дял в сектора. Групата притежава 3 международни марки : De Dietrich, Fagor, Mastercook и оперира на пет континента с единадесет регионални марки като по такъв начин задоволява потребностите и изискванията на най-широк кръг от клиенти.
Fagor е част от МОНДРАГОН КООПЕРАТИВ КОРПОРЕЙШЪН (MCC) - създадена през 1956 година като индустриална кооперация в  град Мондрагон в Страната на баските, Испания, от свещеника Хосе Мария Арисмендиарета.
Днес МОНДРАГОН е най-голямата кооперативна общност в света. Корпоративната мисия съчетава целите за постигане на устойчив бизнес, поддържане на кооперативния дух с използването на демократични методи на управление и уважение към околната среда и качеството на живот. Корпорацията работи в 4 направления: Финанси, Индустрия, Разработка, Дистрибуция. Има оборот от €13,989 млрд. за 2010 г., състои се от 270 компании по целия свят, а в нея работят 83 859 служители, като 85.9% от тях са членове на кооператива.
Мебелите и уредите на FAGOR GROUP се предлагат у нас от  „ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ“ АД и „МЕБЕЛНИ КЪЩИ РАЛИЦА”  АД.

+1
Автор: сп. Още за къщата

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари