НАБЛИЖАВА ФИНАЛЪТ НА КОНКУРСА „ФАСАДА НА СЕЗОНА- ПРОЛЕТ 2013

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея, еднократно от до 31 май, 12:00 часа на обяд. Очакват ви награди!
20.05.2013
Баумит България ЕООД
130
конкурс, Баумит, фасада, мазилки, Фасада на сезона
Временно първо място - обект 12, печатница „Рая“ в гр. Стара Загора.
Източник: Баумит България ЕООД

Четиринадесет чудни фасади очакват гласа на публиката в първия, пролетен етап на конкурса „Фасада на годината 2013“ организиран от БАУМИТ.  

Оригинални цветови комбинации и причудливи форми на фасадите допълват изобилието на пролетта навън, порадвайте им се тук:  http://fs.baumit.bg/en/?page=sesvasada&sezon=1

Временно класиране до момента:

На първо място до деня на публикуване на новината, в категория „Административни сгради и хотели“ е обект 12, печатница „Рая“, в гр. Стара Загора, ул. Парчевич 35.

Заявител в конкурса и инвеститор на фасадата е „Печатница "Рая", проектант е арх. Николай Ситев, а изпълнител е Ай Кю ЕООД използвал материали Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка. 

Вижте фасадата тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=153

На второ място към момента, в категория Еднофамилни къщи – ново и възстановително строителство е обект 13, в село Зелин, общ. Ботевград. Заявител в конкурса и изпълнител е Р. С. Инженеринг ЕООД, проектант Архитектурно бюро Kонкурент 90 - арх. Светла Тумангелова

Използваните за фасадата материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Вижте фасадата тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=154

Във временното класиране на трето място вие избрахте Обект 2 в категория Жилищни сгради - ново строителство. Фасадата се намира в Пловдив, ул. Христо Г. Данов 19

Заявител в конкурса, изпълнител и инвеститор е  МИГ Инженеринг, а проектант е арх. Борис Лазарков.

Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Вижте фасадата тук:  http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=143

Уважаемо жури – всички вие, ето отново и какви са условията за онлайн гласуването в конкурса. Както знаете „Фасада на годината“ е разделен на четири самостоятелни състезания – „Фасади на сезона“, съответно пролет, лято, последвани от есен и зима.  

В посочения ден, 31-ви май, фасадите, събрали най-много гласове на публиката, ще заемат първо, второ и трето място, както и ще се класират за финалния кръг от конкурса през март 2014 г. 

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола! 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари