Наближава финалът на етап Пролет от "Фасада на сезона 2018"

Можете да гласувате до 31 май до 12:00 часа на обяд като по този начин ще подкрепите вашия фаворит.
22.05.2018
Баумит България ЕООД
7
Баумит, конкурс, етап Пролет, Фасада на сезона, фасади
На първо място поставихте многофамилна жилищна сграда от гр. Плевен
Източник: www.baumit.bg

Пролетта навлезе в най-красивата си фаза и раззелени и покри с цветове дръвчетата и храстчетата навън. Сградите с нови фасади са все по-често срещани и допълват усещането за красота и симетрия по улиците ни.
Вие, нашето жури, сега имате възможност да оцените участниците в конкурса "Фасада на сезона", етап Пролет, като гласувате тук  за една от осемте сгради. Крайният срок е 31.05.2016 г., 12:00 часа!
Ето как изглежда временното класиране до този момент:
На първо място вие поставихте обект 1 
Многофамилна жилищна сграда в категория „Жилищни сгради - ново строителство“. Фасадата се намира в гр. Плевен на ул. „Ал. Стамболийски“ 4 и е проектирана от арх. Румен Шекеров от „Шекеров архитекти“, който е също така и заявител на обекта. Инвеститор и изпълнител е фирма „Четири едно“ ООД. Сградата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5. Цветове 0019, М746, М747.
На второ място за момента се нарежда обект 8 от категория „Термично саниране“ „Подобряване на енергийната ефективност на многофамилна жилищна сграда“ в гр. Габрово на ул. Спортна №3, вх. А, Б и В. Заявител и изпълнител  е фирма „Гипсотехника“ ООД, а проектант е арх. Константин Брънеков от „Лано проект“ ЕООД. Инвеститорът е община Габрово. За възстановяването на тази фасада е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветове 0608, 0605, 0603.
На трето място във временното класиране е обект 7 
Триетажна жилищна сграда с магазини от категория „Жилищни сгради - ново строителство“. Проектант на обекта е арх. Георги Велков. Заявител и изпълнител е фирма Дарсас ЕООД, а инвеститор е г-н Михаил Стоянов. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветове 0195 и 0192.
Можете да гласувате до 31 май до 12:00 часа на обяд като по този начин ще подкрепите вашия фаворит. Събралата най-много гласове фасада ще бъде удостоена с почетна грамота за победител от гласуването на публиката в сезон „Пролет“.
За всички останали фасади остава шансът да бъдат отново оценени от професионалното жури, което ще заседава през м. февруари 2019 година.
 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари