Наближава краят на сезон зима във “Фасада на годината 2016”

На 28-ми февруари точно в 12:00 часа ще приключи последният етап в конкурса “Фасада на годината 2016”.
19.02.2017
Баумит България ЕООД
106
Баумит България, конкурс, Фасада на годината, зимен етап, фасада
Наближава краят на сезон зима в конкурса “Фасада на годината 2016”
Източник: Баумит България ЕООД, www.baumit.bg

Броени дни остават до финала на зимния етап от конкурса на Баумит. Студеното време е към своя край, а заедно с него и времето за гласуване! На 28-ми февруари точно в 12:00 часа ще приключи последният етап в конкурса “Фасада на годината 2016”.
В началото на месец март трите победителки от този етап ще се състезават заедно с победителките от предходните eтапи. Не оставяйте любимата си фасада дни преди финала! Тук с един клик може да я подкрепите!
Временно класиране:  
Засега първенец с 95 гласа на публиката е Sophie apartments
в категория Жилищни сгради – ново строителство в град София, ул. Стара планина №23. Заявител и инвеститор в конкурса е фирма BLD. Проектант на сградата се явява арх. Атанас Танков, фирма “Танков архитекти” ООД, а изпълнител на цялата тази красота е Нивел ООД. Специално за сезон зима креативно е интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.
С 46 гласа на публиката, втора засега е Ем билдинг в град София, ул."Хенрик Ибсен" №17, проектирана и заявена от арх. Тихомир Казаков, фирма “Стивън Джордж Интернешънъл” ООД. Изпълнител и инвеститор е “Арт Е Строй 3” ЕООД. В тази зимна красавица е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.
Временно на трето място, с 33 гласа се класира Жилищна сграда, блок 10 в категория  Термично саниране. Обектът се намира в град Нова Загора, ж.к. Загоре, блок 10 със заявител и изпълнител “Трейс Ямбол” АД. Проектант на тази обновена жилищна сграда са: арх. Събин Попов, фирма “Инж Проект” ООД. Инвеститор в конкурса е Община Нова Загора. В обекта е интегрирана топлоизолационна система от Баумит.
Гласувайте, уважаема публика, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада!
Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016”, което предстои и в което отново жури сте Вие, нашата скъпа публика, приятели на БАУМИТ.
Гласуването за 12-те номинирани фасади от етапите ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2017 г., отново на сайта на Баумит. Не забравяйте, че някой от Вас ще спечели награда в нашата томбола!

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари