Мястото на книгите вкъщи? Най-неочаквано!

В този неголям апартамент с подчертан индустриален дизайн книгите присъстват подпрени на ВиК тръби, миниатюрни етажерки, въргалят се артистично по пода.
14.03.2013
Антоанета Салфидж
377
интериор, дизайн, апартамент, дневна, книги
Мястото на книгите вкъщи?
Източник: http://www.digsdigs.com

Книгите все по-рядко присъстват в съвременния дом. Ако не са заварени в наследство или пък някой от фамилията не е все още или случайно пристрастен, те като че ли започват да имат декоративна функция, нахално изместени от съвременния си наследник лаптопа.


И все пак – книгите едва ли ще изчезнат, особено онези, които някак естествено наричаме нашите книги. Със сигурност обаче, броят им ще става все по-ограничен в дома на IT-поколението. Тогава защо ни е всъщност библиотека и то разположена на цяла една стена? Този естествен въпрос си задават авторите на симпатичния апартамент, който ви представяме и предлагат смело дизайнерско решение. След като книгите присъстват вкъщи като аксесоар, нека поне бъдат на предвидено за тази цел място.


В този неголям апартамент с подчертан индустриален дизайн книгите присъстват подпрени на ВиК тръби, миниатюрни етажерки, въргалят се артистично по пода. Интериорът е изпълнен с естествени материали . На фона на светлите дъски оригинално изпъква забавния микс от цветни мебели, авторски пана, грубиянски осветителни пана, удобни мебели. На почетно място в дневната намира място и голям жълт екран, достоен модерен интерпретатор на илюзорния книжен свят.

+1
Автор: Антоанета Салфидж
Закони Нормативна база Коментари