Моята къща с VELUX 2019 – конкурс за къщи с покривни прозорци

Крайният срок наближава – участвайте!
24.06.2019
Велукс България ЕООД
1322
покривни прозорци, конкурс, Моята къща с Велукс, VELUX 2019

Остава малко повече от месец до крайния срок за участие.

Конкурсът за къщи Моята къща с VELUX 2019, организиран от ВЕЛУКС България, тече в момента и можете да кандидатствате до 28 юли. Ако вече имате проект за строеж на нова къща или за ремонт на старата, непременно го изпратете и така можете да участвате в конкурса. Наградата е страхотна – ВЕЛУКС България ще подари на победителя покривни прозорци и други продукти VELUX на стойност до 10 000 лв. с ДДС. 

Какво е необходимо, за да участвате? Условието за участие в конкурса е в проекта за строеж или ремонт да са включени покривни прозорци – и точно те ще бъдат Вашият подарък. Непременно се консултирайте с екипа на ВЕЛУКС България – може да получите ценни съвети как да включите покривни прозорци в проекта си. Участниците ще бъдат оценявани от жури по различни критерии, като правилното, ползотворно и естетически красиво използване на VELUX продукти.

    
  Две прекрасни фамилни къщи в България с покривни прозорци.

Как протича конкурсът?
-  Изпратете проект до 28 юли 2019 г. на velux.bg/конкурс2019. Там можете да видите всички изисквания за кандидатстване и да изпратите своите документи. 
-   Гласувайте за фаворита си от 1 до 25 август. Феновете на VELUX във Фейсбук ще могат да гласуват за най-добрия проект на facebook.com/VELUX.bg. Най-харесваните 10 проекта ще бъдат класирани за третия кръг, а един от гласувалите ще спечели СПА уикенд за двама.
-  Журито оценява от 2 до 20 септември. Специално подбрано жури от професионалисти ще оценява 10-те проекта, избрани от предния етап. Проектът, който печели голямата награда, ще бъде избран от журито и обявен от ВЕЛУКС България в края на м. септември.

Защо покривни прозорци?
Покривните прозорци, които се наричат така, защото се поставят в скатния или плоския покрив, Ви дават много повече естествена светлина, отколкото стандартна вертикална дограма. Зимно време през тях прониква топлина, която несъмнено помага за намаление на разходите за отопление, а за лятото слънцезащитните продукти VELUX са страхотно решение. При правилно разпределение на покривните прозорци ще постигнете и повече достъп на свеж въздух, заради добрата възможност за проветрение. Всичко това води към по-добър и по-здравословен вътрешен климат в къщата, жизнено важен за днешното поколение, пребиваващо предимно на закрито.

     
Два примера за много дневна светлина и свеж въздух – скосен и плосък покрив.

Колебаете се дали да участвате? Имате много работа и разходи по ремонта, изморени сте, а времето тече. Кандидатствайте в конкурса, спечелете покривните прозорци от проекта и ще имате повече време и средства за нещо любимо от интериора.

Избрахте ли покривни прозорци? Ако все още не сте, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

Повече информация за конкурса може да получите от видеото.За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари