Моята къща с VELUX 2019: Спечелете награда, свежест и светлина

За трета поредна година ВЕЛУКС България обявява старта на своя конкурс за фамилни къщи Моята къща с VELUX 2019, в които са използвани покривни прозорци. За организаторите конкурсът се превръща в чудесна ежегодна традиция. Този път има атрактивни награди както за победителя, така и за гласувалите за своя фаворит.
12.04.2019
Велукс България ЕООД
1681
покривни прозорци, конкурс, Велукс България, VELUX 2019
Конкурс Моята къща с VELUX 2019

Време ли Ви е за нов дом?
Може би планирате ремонт на Вашата къща или тъкмо започвате да я строите отначало? Ако е така, има толкова много неща, за които трябва да помислите, толкова средства и хора да организирате, да съобразите и да измислите всякакви детайли. Изглежда, че не Ви достига време, сили или и двете, но все пак трябва да я построите до покрива. Защото покривът е едно от най-важните неща в една къща, а същевременно добре използваното подпокривно пространство често е най-уютното и любимо място у дома за цялото семейство.

  Таванът може да бъде превърнат в невероятно уютно място

Искате ли да е здравословен?
Както и да изберем разпределението и интериора на жилището си, за да се чувстваме добре, най-важното е да си осигурим здравословен  вътрешен климат. Изследване на VELUX Group доказва, че прекарваме все повече време на закрито, което неминуемо увеличава нуждата от много дневна светлина и добро проветряване в помещенията, в които живеем, работим и учим.
 
Особено важно е децата да се намират в здравословна среда

Да сложите ли още прозорци?
Когато говорим за покрива – скатен или плосък – с помощта на разумно и правилно избрани покривни прозорци получавате нещо повече от „още прозорци“. Количествата естествената светлина и топлина, които проникват през тях, надвишават с много тези, които влизат през вертикалната дограма. А когато е възможно да се осигури проветряване на две нива – по-високо и по-ниско – това е изключително ефективно и приятно. Всички тези детайли водят до сериозно подобряване на вътрешния климат и до постигане на осезаема енергийна ефективност.


Повече прозорци – повече светлина и свеж въздух

Готови ли сте с проекта? Участвайте и спечелете!
Ако вече сте планирали строежа на новата си къща или отдавна отлагате ремонта на настоящата, сега е много подходящ момент да пристъпите към действие. ВЕЛУКС България за трета поредна година кани всички, които в момента са на този етап, да споделят своите проекти, като участват в конкурса Моята къща с VELUX 2019. Условието на конкурса е в проекта да е предвидено използването на покривни прозорци. А на този, който спечели конкурса, ВЕЛУКС България ще подари планираните покривни прозорци и други продукти VELUX, на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС.

Кога ще се проведе конкурсът Моята къща с VELUX 2019?
Първият кръг е между 1 април и 28 юли 2019 г. Тогава можете да изпращате своите кандидатури за конкурса в специалната форма за заявка за участие на velux.bg/конкурс2019. Там ще прочетете и повече за изискванията за уастие. Всички проекти, които отговарят на условията, ще бъдат публикувани на същата страница, както и в специален албум във Facebook  страницата facebook.com/VELUX.bg.
Вторият кръг на конкурса е между 1 и 25 август. Тогава ще се проведе гласуване във Facebook страницата между всички одобрени кандидатури. 10-те проекта, получили най-много гласове, ще се класират за трети кръг. А един от всички гласували потребители ще спечели на лотариен принцип СПА уикенд за двама.
Третият кръг включва участието на жури от професионалисти, което ще бъде обявено допълнително от организатора. Между 2 и 20 септември журито ще гласува за най-добрия измежду 10-те финалисти от онлайн гласуването.
В края на септември проектът, който заслужава да спечели голямата награда, ще бъде публично обявен от ВЕЛУКС България.

Повече информация за конкурса Моята къща с VELUX 2019 може да получите от видеото.

 


 
 

 

 
Кой може да участва?
Фокусът на конкурса е в правилното, полезно и красиво използване на покривни прозорци и други VELUX продукти. Критериите, по които ще бъдат оценени проектите, включват: общо обемно-пространствено решение, ефективно разпределение на естествената светлина, връзка със заобикалящата среда, полезно използване на подпокривното пространство и, разбира се, цялостно представяне на проекта.


 
Уютен и светъл дом с помощта на покривни прозорци

Повече за продуктите VELUX
Ако все още не сте избрали какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новата гама продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалистите. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg

 

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари