Морски приключения под покривния прозорец VELUX

Ако ваната е под покривните прозорци и под галещите лъчи на слънцето, Ви гарантираме, че съвсем лесно ще се пренесат в спомените си от лятото на плажа.
27.08.2019
Велукс България
508
покривни прозорци, дограма, покривни прозорци VELUX
Източник: Велукс България ЕООД, www.velux.bg

Ваканцията скоро ще приключи. Веселите игри на плажа са зад гърба ви, а децата не искат да ги забравят – толкова им се играе с водата и вълните. Не е необходимо да чакат следващото лято! Можете да им направите малко водно приключение в банята, като поканите всички играчки и водни животни да се присъединят. А ако ваната е под покривните прозорци и под галещите лъчи на слънцето, Ви гарантираме, че съвсем лесно ще се пренесат в спомените си от лятото на плажа.

Ето как да го направите в няколко стъпки:
1.    Напълнете ваната с топла вода и направете хубава пяна.2.    Подгответе заедно с децата игрите и участниците в тях.3.    Забавлявайте се! И не се притеснявайте за влагата по прозорците – те са създадени да устоят.

Защо покривни прозорци VELUX, серия Стандарт Плюс, с полиуретаново покритие:     
Изработени са от термомодифицирана дървесина с водоустойчиво покритие от полиуретан в бял цвят. Уникалната конструкция има обли ъгли, няма снадки и затова се почиства по-лесно от обичайните прозорци. Особено подходящи са за помещения с повишена влажност, като бани, кухни и навсякъде, където е необходимо, практично или естетично.

Освен това прозорците от серия Стандарт Плюс са с троен стъклопакет, на съвсем достъпна цена, иновативната система за изолация ThermoTechnology™ и специално уплътнение между крилото и касата – благодарение на всичко това можете да защитите дома си през всички сезони, без да правите компромис с качеството.
В горната част на крилото има вентилационен отвор, за лесно проветряване на стаите дори при затворен прозорец. 

Предлагат се с два варианта на управление – с горна и с долна дръжка:
-   Горно управление - уникалната горна дръжка ги прави подходящи за почти всякаква височина на монтаж. Тя позволява да поставите бюро или диван отдолу и пак да отваряте прозореца удобно.
-   Долното управление е особено подходящо за по-висок монтаж, например при наличие на висок надзид.
 

    

Покривен прозорец серия Стандарт плюс с бял полиуретан – без притеснения от влагата и без нужда от поддръжка.

За VELUX групата

В продължение на повече от 75 години VELUX Груп създава по-добри условия на живот за хората по целия свят. Извличаме максимума от дневната светлина и свежия въздух през покрива. Нашата продуктова гама включва покривни прозорци, както и набор от декоративни и слънцезащитни продукти, ролетни щори, инсталационни решения и интелигентни системи за домашна автоматизация. Тези продукти помагат да се осигури здравословен и устойчив вътрешен климат за работа и учене, за игра и забавление. Ние оперираме на глобално ниво – с производствени и търговски дружества в повече от 40 държави и около 9500 служители. VELUX Груп е собственост на VKR Холдинг, дружество с ограничена отговорност, изцяло притежавано от семейство, притежаващо дружества с нестопанска цел. През 2016 г. VKR холдингът има общо приходи в размер на 2,4 млрд. Евро, като 155 млн. Евро са дарени за различни благотворителни цели. За повече информация, посетете velux.bg.
 

Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари