Модерни цветове за фасадата в новите каталози на „Теразид“.

Преди броени дни българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ ЕООД представи новите цветови гами за финишни фасадни покрития.
15.10.2012
„Теразид“ ЕООД
417
фасада, мазилки, ТЕРАЗИД, фасадни мазилки, серията “smart line”
Модерни цветове за фасадата в новите каталози на „Теразид“.
Източник: „Теразид“ ЕООД

Модерни и интригуващи! Това е определението за новите цветове на фасадните мазилки с марка „Теразид“. Преди броени дни българският производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ ЕООД представи новите цветови гами за финишни фасадни покрития.


Каталогът от 210 цвята се отличава както с пъстротата си – в него може да видите предложения от нежно светло зелено до бордо и наситено кафяво, така и с функционалността си. Цветовете са групирани в раздели от по 6 цвята в една гама, което изключително много улеснява при избора на хармонични или контрастни съчетания. Наред с това всеки лесно може да се ориентира за цената на избрания от него цвят според наситеността му.


В новите каталози на „Декорит”, „Силикат“ и „Сиколит” включихме най-предпочитаните цветове от старата палитра, но ги обогатихме с нови, търсени и модерни разцветки, коментира инж. Велин Александров, мениджър „Продажби“ в „Теразид“. През 2002 г. ние бяхме първият български производител, който започна да предлага полимерни фасадни мазилки. За 10 години и ние, и нашите клиенти научихме много, станахме по-взискателни и съм щастлив, че сега имаме възможност да споделим част от нововъведенията, допълва той.


Фасадните мазилки “Декорит”, “Силикат” и “Сиколит” се предлагат в пастообразен вид, готови за употреба, в добре познатите „влачен“ и „драскан“ ефект. Освен новите цветове „Теразид“ обогати и гамата от структурни ефекти на фасадните си мазилки. Към най-търсените зърнометрии от 1,5 и 2 мм вече се предлагат и нови, по-икономични варианти за „драскана“ мазилка – супер фина (1 мм) и фина (1,3 мм). 


Тази есен „Теразид“ ЕООД изненадват не само с нови цветове, но с изцяло нова елегантна визия на своите фасадни мазилки и бои. 


ДЕКОРИТ
• Най-продаван продукт
• Универсална фасадна мазилка
• Полимерна основа 
• Водоотблъскваща
• Паропропусклива


СИЛИКАТ
• Мазилка с добавено калиево водно стъкло
• Удължено “отворено време” за работа, улесняващо полагането през летните месеци 
• Подобрени водоотблъскващи свойства
• Паропропусклива


СИКОЛИТ
• Добавена силиконова смола
• Отличните водоотблъскващи свойства 
• Силно паропропусклива 
• Особено подходяща за крайморските райони
• Крайно покритие за топлоизолационна система с минерална вата


РАЗХОДНИ НОРМИ:


Влачена структура:
- фина 1,5 мм около 2,5 кг
- средна 2,0 мм около 2,9 кг
- зърнеста 2,5 мм около 3,6 кг
- едра 3,0 мм около 4,3 кг


Драскана структура:
- супер фина 1,0 мм около 1,9 кг
- фина 1,3 мм около 2,5 кг
- фино зърнеста 1,5 мм около 2,8 кг
- средно зърнеста 2,0 мм около 3,6 кг


ОПАКОВКА: В пластмасови кофи по 25 кг.


Фасадните мазилки от серията “Smart Line” също имат своето ново лице. Каталогът от 69 цвята е обновен с атрактивни топли нюанси. Истинската изненада за клиентите на „Теразид“ обаче е възможността по каталога да бъдат поръчвани не само полимерни, но и силиконмодифицирани фасадни мазилки, както и полимерни и силиконови фасадни бои. (снимка Смарт лайн)


Повече информация за различните видове фасадни мазилки и цялостната система за топлоизолация, може да прочетете в раздел „Комплексни решения“ на корпоративната страница на „Теразид“ ЕООД.

Автор: „Теразид“ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари