Много горещи летни предложения за банята от ROCA

Цялостно обзавеждане за баня само за 787 лв. с ДДС.
18.07.2016
Roca
474
roca, баня, мебели за баня, смесители за баня, санитарен порцелан
Колекция санитарен порцелан и мебели Debba.
Източник: Roca

В навечерието на своя 100-годишен юбилей, испанската компания Roca не спира да изненадва българските си почитатели със своите специални предложения за ремонт на банята. Може и да не вярвате, но това лято можете да смените цялото оборудване на своята баня с нови продукти от Roca, например, за изненадващата сума от 787 лв. с ДДС.

За сумата от 787 лв. с ДДС може да закупите пълно ново оборудване за баня Roca, което включва:
- умивалник Debba 55 см.,
- полуконзола за умивалник Debba,
- моноблок Debba с икономично казанче 4,5/3 л.
- комплект смесители за баня Victoria – смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари (душ слушалка и шлаух) и тръбно окачване.

Колекцията санитарен порцелан и мебели Debba на Roca предлага голям избор от решения за банята. Проектирана е така, че дава повече пространство за вашите идеи и осигурява пълен комфорт и приятна елегантност. Избирате между умивалници в няколко размера, включително компактни и варианти за монтаж с конзола, полуконзола или стенен монтаж със сифон; стоящи или окачени тоалетни и бидета, всички с опция седалка и капак със забавено падане. Високата издръжливост и качество на продуктите, съчетано с дизайн, позволяващ бърз монтаж и демонтаж и лесно почистване, правят колекция Debba отлично решение както за дома, така и за обществени места, още повече, че тоалетните тип моноблок са с механизъм с двоен бутон 4,5 / 3 л. и гарантират значителна икономия на вода.

Санитарният порцелан Debba се допълва от колекция мебели, включително с малка дълбочина, за малки пространства. Debba предлага елегантни текстурирани покрития и сифон, който оставя по-голямо място за съхранение на вещи.

Това лято можете да се възползвате и от още различни летни промоции на Roca, като:
- Комплект стенна тоалетна чиния Debba със седалка и капак забавено падане и вградено казанче с двоен бутон за 489 лв.
- Едноръкохваткова душ колона Victoria с голяма душ глава за 499 лв.

Всички специални оферти за банята от Roca вижте ТУК.

Ако искате да видите как ще изглежда вашата нова баня от Roca, можете да посетите изложбения център Експо Баня София. Нашите консултанти-дизайнери ще ви представят всички специални летни предложения и ще ви помогнат да създадете ‎дизайна на вашата мечтана баня!

+1
Автор: Roca
Закони Нормативна база Коментари