Май месец - посветен на екологичните и естетическите решения за ландшафтнто оформление на обкръжаващата ни среда

Два от следващите уебинара през месец май са посветени точно на тези теми и имат за цел да информират обществеността за важността да планираме далновидно и с визия за бъдещите поколения и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени те.
02.05.2023
Винербергер ЕООД
442
Винербергер, Semmelrock, ландшафтно оформление

След серия от инициативи, посветени на деня на Земята, Винербергер и Semmelrock продължават да работят в посока повишаване на ангажираността по опазване на околната среда и използването на екологични решения за ландшафтното оформление в градската среда. Два от следващите уебинара през месец май са посветени точно на тези теми и имат за цел да информират обществеността за важността да планираме далновидно и с визия за бъдещите поколения и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени те. 
 

Какво да очаквате от тези две събития:

11.05.2023
– уебинар на тема:

„Намаляване на екологичния отпечатък на строителството посредством употребата на бетони с рециклирани добавъчни материали“ 


Уебинарът ще засегне темата за сериозния екологичен отпечатък, който строителството оставя и за необходимите и най-вече възможните адекватни решения за намаляването му в контекста на устойчивото развитие на обществото. Гост лектор ще бъде доц. д-р инж. Румяна Захариева - Ръководител катедра Строителни материали и изолации, Строителен факултет УАСГ. Ако искате да станете част от събитието, регистрирайте се TУК

 


18.05.2023 –
уебинар на тема

„Използване на системни решения при ландшафтно оформление“


Уебинарът има за цел да разкаже какво стои зад осъществяването на един проект от идеите за външно оформление, през професионалната консултация на различните етапи на изпълнение, до индивидуалния подход при нестандартни проекти. Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров - мениджър продажби  Инфраструктурни проекти в “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД. 


Извървете с нас пътя от идеята до реализацията на един професионално планиран проект за ландшафтно оформление като се регистрирате за уебинара ОТТУК.

 


Не забравяйте да проверявате за нови теми и на нашата страница
 
Закони Нормативна база Коментари