Любопитно и полезно

Представяме Ви пет от най-известните марки работни облекла за работници и служители от различни професии.

В статията ще обърнем внимание на няколко тенденции, осигуряващи пълноценен живот на кучето и котката.

Тази статия разглежда начините, по които мъжките обувки и аксесоари допринасят за излъскания и добре подреден външен вид.

За да откриете евтини билети за полети между София и Варна, можете да използвате онлайн платформи или да се свържете директно с авиокомпаниите, които осигуряват тези полети.

Възможностите са много – от брокери и агенции до адвокати, а най-добрият подход за вас ще откриете с помощта на препоръките в статията.

Както повечето потребители на мобилни телефони могат да се съгласят, един от титаните в производството на технологии си остава Samsung.

Каталогът с предложения е толкова разнообразен, че по-голямата част от потребителите се чувстват силно затруднени при вида на стотиците предложения.

Кейсовете за телефони са “сложна материя”, която ще постави на изпитание усета ни към естетика.

На ръката си вече имате малко, но изключително функционално и елегантно устройство, чиито 5 най-атрактивни функции ще бъдат разгледани в този материал.

Някои видове застраховки са задължителни, като например гражданска отговорност за МПС-та. Други обаче могат да се сключат по желание - автокаско, туристически и здравни застраховки, отговорности и др.

Книгата „Природни средства за почистване и здравословен начин на живот” на издателство „Труд” е истински наръчник за почистване на дома и за здравословен живот с изцяло естествени съставки.

Най-добрата антивирус формула – силна имунна система плюс хигиена.

Уж знаем правилата, но битовите произшествия ни изненадват неприятно.

Екстравагантно, но работи: сложете плюшени животни, пухени възглавници и др. в хладилник, за да се отървете от алергените.

В бои, лакове, килими и мебели дебнат опасности за здравето. Как да ги избегнем?

Съвети срещу алергените в дома

15.10.2016
Константин Димов
1296

Откажете се от стайните растения във вашата спалня, тъй като в почвата може много бързо може да се образува плесен.

Закони Нормативна база Коментари