"Лидерите, които строят" - отворена лекция с инж. Ц. Миланов

Събитията са отворени за ученици или професионалисти в сферата на строителството и архитектурата.
09.11.2015
Винербергер ЕООД
308
wienerberger, строителство, архитектура, лекция, керамични блокове
Откритата лекция ще бъде водена от Управителя на Винербергер и Тондах България - инж. Цанко Миланов.
Източник: Винербергер ЕООД

През учебната 2015/2016 година студентите от УАСГ имат възможност да се срещат с мениджъри на водещи компании от строителния сектор.

На 2-ри декември 2015 откритата лекция ще бъде водена от Управителя на Винербергер и Тондах България - инж. Цанко Миланов. 

Инж. Цанко Миланов е роден в София през 1972 г. Той е зодия Лъв, семеен, с две деца. Средното си образование получава в 30-о СОУ „Братя Миладинови” в столицата. През 1995 г. завършва ВСУ „Любен Каравелов” като отличник на випуска. 
През март 2005 г. постъпва при Винербергер като „Мениджър продажби“, а през 2008 заема длъжността „Търговски директор“ на компанията. През пролетта на 2013 г. успоредно поема управлението и на дъщерната фирма Тондах България ЕООД, като от средата на 2015 година заема длъжността Управител и във Винербергер ЕООД.

Събитията са отворени за ученици или професионалисти в сферата на строителството и архитектурата. Срещите са част от инициативата "Лидерите, които строят" на онлайн платформата за връзка между бизнес и студенти PROFACE5 част от Hobelix, фондация "Мечти в действие" и Студентски съвет - УАСГ.

Автор: Винербергер ЕООД
Закони Нормативна база Коментари