Леко и безшумно плъзгане с електро-механичните системи за гардероби

Популярността на плъзгащите врати за гардероба продължава да е висока.
14.06.2012
Антоанета Салфидж
129
мебели, гардероб, ел. механизми, плъзгащи врати
Леко и безшумно плъзгане с електро-механичните системи за плъзгащи се врати
Източник: интернет

Популярността на плъзгащите врати за гардероба продължава да е висока.
Този тип отваряне заема най-малък радиус при движение на крилото и още нещо … гардеробът с тях изглежда по-модерен и в синхрон с модната сега стилистична линия на минимализма. Нова доза функционалност и лукс в интериора внасят иновационните плъзгащи се врати с електро-маханизъм.

Тези модели се задвижват с елетромотор като без всякакво усилие преместват крилата на вратите, независимо от техните габарити. Електро-системите за плъзгащи се врати се предлагат както във варианти за кухненски шкафове, бюфети и секции, така и за големи преградни врати с габарит до 100 кг. на крилото.

Новите системи   правят отварянето още по-лесно и безшумно, дори и на най-тежките врати, дават възможност за динамичност и свобода на дизайнерските решения, комфорт при отваряне и хармонично приплъзване при затваряне.

Едно леко докосване на вратата е достатъчно, за да започне процесът на автоматично отваряне. И това при врати, с до 100 кг. Над движението на вратата се запазва пълен контрол на управление при отваряне и затваряне.  Процесът на затваряне е допълнен с хармонично приплъзване. Монтажът на системата е напълно скрит и запазва изчистената визия на гардероба.

Системата е окомплектована така, че остава само  да се включи в контакт. Движещите се компоненти са монтирани върху релси, дискретно скрити в корпуса на вратата.  Моторът обикновено е поставен така, че да има лесен достъп при нужда от ремонт. Системата е снабдена с микропроцесорен контрол, който контролира функцията на врата и позволява нейното движение и бе да е включен мотора. Ролките и въртящите се валяци да изолирани така, че да осигуряват  гладка и тиха работа.

Електро-механичните системи за отваряне оскъпяват крайното изделие минимум с 25%, но комфортът на използване си заслужава.

Автор: Антоанета Салфидж
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари