Кухня, трапезария

Вижте необходимите изисквания, с които да се съобразите, за да изберете подходяща маса за стаята.

В тази статия ще разгледаме текущите тенденции на масите за хранене.

За да не трупате излишни вещи, сме Ви подготвили няколко съвета, с които да подходите практично и да си осигурите наистина това, от което се нуждаете за своята кухня.

За да улесним избора Ви при обзавеждане Вашата кухня, сме Ви подготвили няколко ключови момента, които да вземете предвид при подготовката.

Предлагаме ви 3 вдъхновяващи идеи, с които да преобразите трапезарията, като подмените само част от мебелите в нея и поиграете с детайли като цветове, материи и различни текстури.

Качествената посуда ви дава възможност за съхранение на продуктите, за готвене, принадлежностите за хранене и за сервиране.

Съвременните тенденции в декорирането на дома предлагат традиционни дизайни на столове, модерни столове във винтидж стил, еклектични комбинации от столове за хранене и модернистичен дизайн.

Как да си направим кухня по проект?

20.09.2021
Екатерина Бонева
7624

Кухнята по индивидуален проект “пулсира“ на съвсем различни честоти от стандартните решения, изразявайки своя собствена трактовка за функционалност и дизайн.

В последно време сериите за обзавеждане на трапезария все по-често включват и този вид мебели – в самостоятелен вариант или в комбинация.

Когато дизайнерът си ти …

10 Съвета за модерна трапезария

02.09.2020
Виктория Илиева
7768

През последните години интериорният дизайн се фокусира върху създаването на общи пространства, които съчетават няколко зони в едно помещение.

Кухните от истинско дърво винаги ще останат предпочитан избор сред разнообразието от варианти. Това се дължи на тяхната натурална красота, дълготрайност и отлично качество.

Превъплъщенията на кухненския остров

15.11.2019
Екатерина Бонева
5061

Кухненският остров не е само ексцентрично допълнение към интериора на съвременната кухня, а елемент, който повишава значително естетическата и функционална стойност на това помещение.

Подходящата модерна маса може да превърне трапезарията в елегантно и комфортно място за хранене, разговори и романтични вечери.

Проект нова кухня

13.05.2019
Екатерина Бонева
6025

Проектирането на мечтаната кухня е сложна рецепта, в която трябва да се спазват всички компоненти.

В кухнята се крие сърцето на дома

16.04.2019
арх. София Папазова
6672

Така е според италианците. Те наричат кухнята Il cuore della casa (сърцето на къщата).

Закони Нормативна база Коментари