Кухня от бъдещето: Artematica Vitrum

Иновативно решение за кухня, което ще ви очарова с дизайн, функционалност и природосъобразност!
15.04.2015
www.mаistоrplus.com
10
кухня, мебели, мебели за кухня, интериор, мебелиот стъкло
Продукт на известната италианска компания Valcucine
Източник: http://www.archdaily.com

Новите открития по света, свързани с развитието на технологиите, използваните машини, предаването на информация, всичко това спомага да създадем и един по-модерен и иновативен дом и за нас самите.
Днес на пазара можем да открием всичко, от което има нужда нашето жилище, независимо от пространството, с което разполагаме, или стила, който харесваме. Вдъхновени от множеството разкошни и удобни интериорни решения, днес ви представяме едно наистина интересно предложение за кухненски шкафове, а именно Artematica Vitrum. Бихте ли могли да отгатнете какъв материал е използван за тяхната направа? Ако ви вдъхноват да обновите кухненския модул, не се колебайте да направите безплатна заявка за мебели по поръчка, споделяйки какво точно желаете и вече можете да очаквате предложенията на професионалистите.

Уникален материал
Известната италианска фирма Valcucine създава Artematica Vitrum, водена от идеята за постигане на съвършенство чрез използването на техниките на старите занаяти и изпипването на всеки детайл. Най-специфичното и изненадващо за този продукт е, че е направен от стъкло. Стъклото бързо и категорично обхваща все по-големи територии от съвременния бит, излизайки от обичайните си рамки на приложение.

Функционалност
Кухненските модули съчетават модерен дизайн, функционалност и природосъобразност. Елегантните чекмеджета са изработени по начин, който позволява складирането на тежки предмети, като имат опцията за поставяне на различни дървени прегради, които да разделят приборите.
Виж още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015г.

Издръжливост
Когато чуете, че използваният материал е стъкло, навярно не смятате, че думата “издръжливост” се съчетава с този продукт. Но използвайки новите технологии, и в случая нанотехнологиите, създателите на Artematica Vitrum прилагат въглеродни молекули в стъклената повърхност с цел да подсигурят устойчивостта на кухненския плот. Това го прави по-лесен за почистване, но и изключително твърд и издръжлив.
Виж още: 9 креативни идеи за малка кухня

Кухненски остров
Една модерна кухня не може да остане и без кухненски остров.  Той осигурява максимално оползотворяване на пространството, тъй като функционалността му не отстъпва на всеки друг кухненски модул. В основата му е заложено на стоманата, а прозрачното стъкло го прави не само уникален откъм дизайн, но и дава чудесна видимост в цялата кухня. 

Екстритете на предлагания продукт не завършват с това. В една кухня от важно значение е да има и отредено място за съхранение на различни пособия. Именно такова е предназначението на задната част на кухненския модул, за който можете да избирате между алуминий и неръждаема стомана като материали, както и дали да бъде разположен до стената или като част от кухненския остров.

Вниманието към природата и нашето здраве провокира Valcucine да използва бои на водна основа за лакирането на стъклените врати. Това намалява концентрацията на синтетични елементи, като напълно изключва канцерогенните такива.

Сигурни сме, че Artematica Vitrum от Valcucine ви вдъхнови да сътворите промяна и в своята кухня. Споделете с нас други иновативни интериорни решения, на които вие сте заложили в дома си, а ако тепърва ще го обновявате, направете безплатна заявка за ремонт на кухня и разгледайте офертите на майсторите, регистрирани в платформата. Сравнете предложенията, вижте оценки за работата на професионалистите и с тяхна помощ създайте модерната кухня-мечта!

+2
Автор: www.mаistоrplus.com
Закони Нормативна база Коментари