Крокодилска кожа на стената? Не, декоративна мазилка

Представете си само пано от крокодилска кожа или фриз от избелен американски дъб на стената, само че направени бързо и лесно с… мазилка.
09.10.2011
Теразид
97
бои, ТЕРАЗИД, adicolor, декоративни мазилки
Ефект на крокодилска кожа REPTILES
Източник: Теразид

На кого не му се иска да придаде индивидуален стил на жилището си, да добави класическа или екзотична нотка при декорирането на стените и пространствата?


Представете си само пано от крокодилска кожа или фриз от избелен американски дъб на стената, само че направени бързо и лесно с… мазилка. Привържениците на античния рустикален вид пък ще се очароват от пресъздаването на автентични тухлени или каменни зидарии и величествения вид на облицовките с травертин. Всичко това вече лесно може да бъде постигнато с декоративните италиански бои и мазилки на Adicolor.


Предлагаме ви част от възможните релефни ефекти, родени от сърцето на италиан-ската фантазия и стил с помощта на професионални художници от цял свят. Всички те съчетават страст и красота с лесно  приложение. DECORDEK и OLD FASHION са двете декоративни мазилки, чието оригинално текстуриране може да бъде подчертано с невероятното богатство на матовите и метаковите финишни покрития Adicolor Sogni Line, създавайки изключителни и уникални дизайни.


DECORDEK е най-новият продукт в гамата на Adicolor и поразява с многообразието от възможни формите и релефи. Пастообразната мазилка може да нанесете както бяла, така и предварително тонирана на плътен слой от 2-3 мм с различни инструменти и техники, като оформяте произволни дизайни. Единствените ограничения са границите на вашата фантазия.


  • Ефект на крокодилска кожа REPTILES
  • Ефект на естествена дървесина WOODREAM
  • Лек вълнообразен ефект VAGUES
  • Ефект на тухлена или каменна зидария SHANA

Невероятният ефект на автентичен травертин се постига лесно с декоративната мазилка на варова основа TRAVERTINUS. Дишащата мазилка е подходящ за интериор и екстериор. TRAVERTINUS може да се остави в естествения й цвят или след изсъхване да бъде защитена и допълнително оцветена със силиконова велатура Velе.


За привържениците на класическите покрития в изискан стил са полираните венециански мазилките MIZAAR, VENEXIAN FAUX и MARMORINO. 


VENEXIAN Faux е полирана мазилка на синтетична основа от най-високо качество. Тя е съвременното решение за пресъздаване на великолепието на класическата венецианска декоративна мазилка. Притежава много добра пластичност, създавайки ненадминати елегантност и стил.


Mizaar е полирана мазилка на фина варова основа. Насладете се на дълбочината на цветовете и изключителната гладкост и блясък на стените, декорирани с Mizaar. За постигане на пълен огледален ефект може да се нанесе вакса Easywax.


MARMI&GRANITI е изключително лесен за нанасяне продукт с мраморен ефект. Придава завладяващия ефект на луксозните естествени камъни като мрамор и гранит. Лесен и икономичен начин да постигнете невероятен финишен ефект. Комплектът включва основен слой, декоративно покритие, финишно покритие за блясък и всички необходими инструменти за нанасянето на ефектната мраморна мазилка. 


За любителите на модерните и провокиращи визии са продуктите от металиковата серия на Adicolor - силиконовата велатура VELЕ Silver&Gold, DESIRE Luxury и DESIRE Chantal.


VELЕ Silver&Gold е висококачествено, лесно за нанасяне полупрозрачно покритие на силиконова основа със сребърни или златни отблясъци, които ще вдъхнат живот и дълбочина на всяка стена. Лесно и забавно е да се нанася със специалната ръкавица Adicolor с прости кръгови движения. VELЕ Silver&Gold има отлична покривност и е специално предназначена за стилно и елегантно завършване върху гипсови и циментови шпакловки, за да се получи устойчива на миене повърхност както за вътрешни, така и за външни стени.


DESIRE Luxury е много елегантна и впечатляваща декоративна мазилка, която се нанася с четка само на една ръка. Desirе Luxury ще подобри и оживи всяка стена, придавайки дълбочина и оригиналност със своите луксозни златни, сребърни или медни отблясъци. Идеална е за всички видове помещения в класически или съвременен стил.


DESIRE Chantal излъчва изисканост, красота и елегантност със своите наситени цветни бази с перлено-металикови отблясъци, обогатени с фини сребърни микрогранули. Цветовата гама от небесносиньо, прасковено, розово, зелено, сиво и цвят лавандула може да отговори на всеки вкус. 


Изключителен представител за България на италианските бои и мазилки Adicolor е „Теразид“ ЕООД. 


Повече информация за декоративните бои и мазилки може да намерите на официалната интернет страница на Adicolor  www.adicolor.bg.
Там ще намерите и полезни кратки демонстрационни филмчета за начина на нанасяне и работа с продуктите.


 

Автор: Теразид
Закони Нормативна база Коментари