Коледно вдъхновение с Dremel.

Dremel организира творческа работилница за коледна декорация в магазин Баумакс в София.
02.12.2012
BOSCH
364
декорация, bosch, инструменти, dremel, коледна декорация
Примерни модели, които ще бъдат изработени на демонстрацията
Източник: BOSCH

Dremel ще представи съвместно с Вихра от предаването „На кафе” проекти за ръчно изработени коледна декорация и подаръци. Събитието ще се състои в магазин Баумакс на 08.12.2012 г., събота, от 10:00 до16:00 ч., и е отворено за всички посетители на магазина. 
Известната марка прецизни инструменти ще зареди всички фенове на направи-си-сам с интересни идеи за изработка на коледна украса. Проектите, които ще бъдат демонстрирани, могат да бъдат направени от всеки. Необходими са единствено коледно вдъхновение и малко помощ от инструментите на Dremel, с които желаещите ще могат да се запознаят отблизо по време на събитието. 


Мултифункционалните инструменти са идеални за всеки, търсещпрецизност и голямо разнообразие от възможности и приложения, които включват: гравиране, дърворезба, профилно фрезоване, рязане, шлифоване, полиране и още много други. 


Всеки, закупил инструмент на Dremel от магазина на 08.12.2012, ще получи специален подарък – играчка Lego. 


Подробна информация за Dremel – част от групата на Бош, както и 50 вдъхновяващи идеи, описани стъпка по стъпка, могат да бъдат открити на http://www.dremeleurope.com/specials/book-ofinspiration/bg/bg/index.html


За повече информация и идеи посетете интернет-сайта на Dremel: www.dremeleurope.com


Компанията Дремел е част от Група Бош и е представена в над 50 страни в цял свят. Дремел е основана през 1932  г.  от AJ Dremel,  който разработва първиямултифункционален инструмент. Днес компанията доставя на потребителите богата гамапродукти за различни области на приложение или хобита.  

+4
Автор: BOSCH
Закони Нормативна база Коментари