Кой спечели уикенд за двама в Барселона от играта на Roca

Голямата награда, уикенд за двама в Барселона, спечели Емилия Очкова-Димитрова.
08.07.2015
www.bg.roca.com
218
roca, играта на roca, баня, обзавеждане баня, интериор баня
Емилия Очкова-Димитрова спечели уикенд в Барселона от играта на Roca
Източник: www.bg.roca.com

На 6 юли 2015г. в телевизионното студио на Спортал, в присъствието на Веселин Симов, Мениджър Маркетинг на Roca за Югоизточна Европа и Прокурист на Рока България, и Тихомир Генчев, помощник нотариус в кантората на нотариус Теодора Вуцова, вписана в регистъра на Нотариалната камара под номер 033, бяха изтеглени печелившите в онлайн играта на Roca през 2015г. Голямата награда, уикенд за двама в Барселона, спечели Емилия Очкова-Димитрова. Видео от тегленето на наградата може да видите тук.

Пътуването на Емилия Очкова-Димитрова е с начална дата 16 октомври и, съгласно Общите условия на играта, включва самолетен билет за двама, трансфер летище-хотел-летище, 2 нощувки със закуска в хотел 4* в центъра на Барселона, медицинска застраховка. Общите условия на играта може да прочетете тук.

Изборът на Барселона за дестинация на пътуването, подарено от Roca, е символичен, тъй като именно от Барселона започва историята на компанията преди почти 100 години. И до ден днешен централата на мултинационалната компания Roca се помещава в Каталунската столица; в Барселона се намира и първата от впечатляващите Галерии Roca, превърнали се в синоним на нови технологии и иновации в света на банята, но също и в място за значими форуми в областта на архитектурата, дизайна, устойчивото развитие, изкуството. Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. 

Тегленето на наградите на живо в телевизионното студио донесе приятна изненада по отношение броя на останалите награди: вместо предвидените петима участници, шестима спечелиха комплекти смесители Monodin от Roca, тъй като след прегледа на видеозаписа и данните от специализирания софтуер в присъствието на помощник нотариус Тихомир Генчев се оказа, че са изтеглени имената на шестима късметлии. Те са:

  • Момчил Кацарски
  • Петя Кьорчева
  • Цветелина Тотоманова
  • Малвина Васева
  • Радка Балева
  • Нина Нейкова

На всички печеливши – честито!

От Roca обещават, че приятните изненади за клиентите на марката в България ще продължат през цялото лято със специални предложения за обзавеждане на банята.

Повече информация за продуктите и актуалните промоции на Roca може да откриете на сайта: www.bg.roca.com.

Автор: www.bg.roca.com
Закони Нормативна база Коментари