Кливенто предлага конвектори RADOX за вграждане в под

Нови модели конвектори за вграждане в под са вече част от продуктовата гама на КлиВенТо.
11.01.2017
КлиВенТо
425
КлиВенТо, отопление, климатизация, конвектори, конвектори radox
Mодел Clasic, предназначен за обществени сгради
Източник: www.klivento.net

Нови модели конвектори за вграждане в под са вече част от продуктовата гама на КлиВенТо.
Модел CLASIC, с естествена или принудителна конвекция, са  модерно оборудване за затопляне на въздуха и предпазване от замръзване на големи стъклени повърхности в офиси, търговски центрове, изложбени зали, зимни градини, апартаменти и др. Тялото на конвектора се вгражда в пода, като декоративните решетки се изработват в широка гама цветове, за да отговорят на интериора.
Специалните модели могат да копират формата на помещението във вид на дъга или под ъгъл. С извит топлообменник и поръчкова алуминиева рамка, производителят RADOX предлага конвектори за всеки архитектурен стил, с изключително качество и много добра енергийна ефективност.
Моделът CLIMA осигурява оптимално климатизиране на остъклени помещения с голяма височина – отопление през зимата и охлаждане през лятото. В горещите летни дни конвекторите спират прегряването в сградите с модерни стъклени фасади, а през зимата създават въздушна завеса, която действа като естествена преграда, разделяйки студения от топлия въздух, което намалява загубата на топлина и увеличава  ефективността на цялата отоплителна инсталация.
Интелигентен и ефективен, моделът POOL е отлично решение за среда с висока влажност на въздуха, като помещения с басейни, спа центрове и др. Конвекторите се предлагат с дизайнерски решетки от неръждаема стомана или алуминий, устойчиви на влага. Възможността за  предотвратяване на кондензацията прави модела POOL най-подходящия продукт за отопление на този тип помещения.

Автор: КлиВенТо
Закони Нормативна база Коментари