Каталогът на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Приложението за iOS и Android е безплатно и и може да се изтегли от Google Play и Apple Store
14.03.2018
Рока България
164
roca, Каталог на roca, безплатно приложение
Приложението е безплатно и може да се изтегли от Google Play и Apple Store.
Източник: ROCA

Roca пуска пълния каталог продукти за банята в обновено безплатно приложение за сматрфони и таблети с iOS и Android. Новото приложение Roca е с модерен дизайн, който улеснява работата на потребителя и позволява по-лесен, бърз и интуитивен достъп до всички актуализирани продуктови описания.

Сред новостите в приложението са функции за сравняване на продукти и за създаване на персонали-зирани папки за споделяне на проекти и предложения.

Нов дизайн
Актуализацията на приложението предлага нов нтерфейс за смартфони и таблети. Той е със съвсем нов дизайн и по-лесна и интуитивна навигация.

Различни опции за навигация
Новото приложение Roca осигурява достъп до целия актуализиран продуктов каталог. Можете да сортирате по категории или колекции. Има и функция за разширено търсене.

Приложението включва цялата необходима информация за продуктите със снимки, размери, описания и има  достъп до брошури и ръководства.

Сравняване на продукти
Тази актуализация дава възможност да сравнявате характеристиките и функцииите на различни продукти и да изберете най-подходящите за вас.

Папки за проекти
С това приложение потребителите имат възможност да създават персонализирани папки, за да запазват множество продукти и проекти, и да ги споделят с други потребители.

Режим презентация
Тази новост показва продуктите, избрани от потребителя в режим на презентация, за по-добро представяне на персонализирани групи продукти.

За Android и iOS
Приложението е безплатно и може да се изтегли от Google Play и Apple Store

Roca е сред най-модерните компании в своята област, по отношение на навлизането в дигиталния свят:

Roca е първата компания за санитарно оборудване и обзавеждане за баня, която разработи целия продуктов каталог Roca като BIM обекти със свободен достъп за професионалистите в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

За да улесни потребителите в избора на най-подходящите продукти за банята, Roca разработи 3R, потребителска програма за лесно планиране на зоните в банята с продуктите на марката. С помощта на програмата, всеки лесно може да планира своята желана баня и да получи реалистичен предварителен изглед. Програмата е достъпна на сайта на компанията.

За потребителите от България, новият адрес за достъп на обновения сайт на марката Roca е www.roca.bg . Новост е и включената платформа RocaLife с вдъхновяващо съдържание за крайните потребители, практически съвети и последни новини за тенденциите в дизайна на банята.

Автор: Рока България
Закони Нормативна база Коментари