Как да подготвим лесно стаята на ученика?

Превърнете детската стая в креативно пространство за учене и игри.
17.09.2019
Лакпром АД
292
детска стая, Лакпром, боя Дисповит Супер
Източник: Лакпром АД

Летните ваканции приключиха и новата учебна година започна. Ако сте оставили подготвянето на детската стая за последния момент, не изпадайте в паника. Достатъчно е да освежите стените и Вие и децата Ви ще се радвате на чисто и ново място за игра и усвояване на знания.

Как сами, без много усилия, да освежим детската стая?
Дори до момента да нямате завидни умения в боядисването, със сигурност ще постигнете професионални резултати с искрящо белия Дисповит Супер на Лакпром. Освен, че се нанася изключително лесно, боята е много покривна и ще се справите с това предизвикателство само за няколко часа. Често най-малките деца упражняват своята креативност с рисунки върху стените и като пораснат и станат ученици изниква въпроса как да покрием тези цветни творения.

Решението е запечатващият блокиращ грунд на Лакпром, който се нанася преди боята и осигурява чиста повърхност, необходима за добрата покривност и по-нисък разход на продукта до 20%.


Източник: Лакпром АД

Да създадем цветно и безопасно пространство за нашите деца
Креативността на децата се провокира от цветовете, затова е добре те да присъстват в цялото си разнообразие в детската стая. Дисповит се предлага в богата гама от 40 готови актуални цвята. По-творчески ориентираните родители могат да се отдадат на експерименти в интериора. Лакпром предлага система за тониране „Направи си сам цвят“ - 11 цвята акрилатна боя, с  които лесно се постигат различни от готовите нюанси. Цветовете са дълготрайни във времето, така че няма да Ви се налага да освежавате стените всяка година.

Изборът за основните цветове за детската стая е важен, тъй като е добре да осигурим подходяща обстановка както за учене, така и за почивка на децата. Прекалено ярката нюанси влияят превъзбуждащо, затова е добре да се използват само като малки акценти, а за по-големите площи да се заложи на по-светлата, натурална гама. Топлите цветове ще “сгреят” по-студените помещения, така например те са подходящи за северно разположените стаи.

Не на последно място има значение какви бои използвате с оглед на безопасността на детското здраве. Когато избирате продукти, обърнете внимание дали не съдържат токсични съставки. Боите Дисповит са много подходящо решение за детската стая, тъй като продуктите са екологично чисти и притежават сертификати за безопасност. Още едно предимство е, че непосредствено след боядисването не е необходимо дълго да проветрявате помещенията, тъй като няма никаква остатъчна миризма.

Само за един уикенд можете да подготвите детската стая за новата учебна година. Превърнете в забавление за цялото семейство боядисването като включите и децата, които могат да участват с идеи за цветовете, а защо не и в боядисването. Бъдете дизайнери на своя дом!

 

Автор: Лакпром АД
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари