Как да освежим дома си сами в три лесни стъпки

С продуктите на Лакпром АД можем да бъдем творци на своя дом.
20.07.2019
Лакпром АД
669
интериорна боя, Дисповит, Лакпром, безцветен грунд, импрегниращ грунд
Източник: Лакпром АД

Лятото е най-подходящото време да реновираме своя дом и да създадем приятна и свежа обстановка на своето семейство. Често отлагаме ремонта, тъй като го свързваме с много ангажименти и трудни операции – как да намерим подходящ майстор, кои продукти да изберем и разбира се каква част от семейния бюджет да отделим, за да постигнем търсените резултати.

Ако желаете да спестите средства, но да си създадете мечтаното пространство у дома, можете да го направите и сами. Освежаването на стените ще преобрази бързо и лесно обстановката, като не е нужно да имате професионални умения, за да го реализирате.

Какво е необходимо, за да постигнете идеално гладки стени с плътен и траен във времето цвят?
Първата стъпка е шпакловането на стените, за да ги подготвите и да изгладите неравностите. Това се постига много лесно и бързо с Диспопласт на Лакпром, който представлява фина пастообразна смес за шпакловане на вътрешни стени. Нанася се без никакви трудности и изглажда всички дребни дефекти и пукнатини.

След като вече сте постигнали мечтано гладките повърхности, е време да преминете към втората стъпка – нанасянето на безцветен грунд. Най-разпространения проблем у дома са петната по стените. Мазните следи са често срещано явление, особено в кухнята около печката или в детската стая. В този случай решението е запечатващия блокиращ грунд на Лакпром.  Той е подходящ и в случаите, когато се борите със следи от дим. Достатъчно е да се нанесе един слой, за да се осигури здраво и трайно покритие на боята. Ако стените не са силно замърсени, можете да използвате универсален Импрегниращ грунд  АК – 011, което ще ви осигури по-нисък разход на боята до 20% и трайно покритие.

След като вече сте подготвили стените, третата завършваща стъпка е боядисването с Дисповит. Високата покривност на боята е подходяща за нанасяне върху нови шпакловки и мазилки, гипсокартон. Ще се изненадате колко бързо и с лекота можете да освежите стари покрития от латексови бои. Освен искрящо белият Дисповит, Лакпром предлага богата гама от 40 готови актуални цвята, с които да експериментирате в интериора.

Освен, че след нанасяне продуктите изсъхват много бързо, с тях пестите и от времето за ремонт. Важно предимство на трите продукта е, че са екологично чисти и не отделят никаква миризма. Притежават сертификат, че са безвредни, което ги прави изключително подходящи за детските стаи и като цяло за използване в домашна обстановка. Не е необходимо да напускате своето жилище, което е основно неудобство по време на ремонт.
Създайте си сами домът, за който винаги сте мечтали - вече е лесно. Бъдете творци на своя дом!
 

Автор: Лакпром АД
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
BLACKBOARD PAINT Боя за черна дъска, на водна база и специална композиция акрилни смоли

Подходяща за създаване на повърхности с ефект на черна дъска. Специален състав за лесно изтриване с гъба, без да оставя тебешир.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари