Как да защитите ефективно мансардното си жилище...

...от летните горещини?
11.07.2011
ВЕЛУКС
6
велукс, покривни прозорци, слънцезащитни щори, щори, покрив
Как да защитите ефективно мансардното си жилище...
Източник: ВЕЛУКС

В климатичните условия на България зимата предлага изключително студени дни, които радват поне скиори и любители на зимните спортове, а лятото е тест за всички, които издържат на палещите слънчеви лъчи и дневни температури, достигащи  над 30 градуса. 

Особено силно този контраст на сезоните се усеща на покрива, който е изложен най-пряко на атмосферните влияния. Затова освен защита срещу течове или студове през зимата важно е да защитите своeтo мансардно жилище и от жегата през летните месеци.

Най-ефективна защита предлагат фирмените щори и сенници, които прилягат перфектно към вашите покривни прозорци 

ВЕЛУКС, защото са създадени точно за тези прозорци. 

Слънцезащитните продукти ВЕЛУКС са произведени така, че да задоволят всички желания за контрол на топлината и светлината във вашия дом. Предлага се богата колекция от щори и сенници с различна функционалност и разнообразие от цветове. Това ви дава възможност сами да изработите решение за защита на дома – пълно затъмняване на спалнята, добро осветление за работа в кухнята или защита от жегата в дневната стая. За всяка дейност, която извършвате в жилището си, има нужда от различен тип слънцезащита. 

Когато изберете щори или сенници от ВЕЛУКС, купувате оригинален ВЕЛУКС продукт: това означава гарантирано високо качество, най-добрите материали и издръжливост при работа.

Монтажът също е важна част от качествата на всяко изделие. Покривните прозорци на ВЕЛУКС идват с предварително поставени държачи за щори. Системата за монтаж на ВЕЛУКС се нарича Pick&Click! ® - а именно изберете и поставете! Монтажът на щорите е всъщност само поставянето им в държачите - става за броени минути.

От 15 юни до 31 юли от ВЕЛУКС предлагат и подарък за всяка покупка на щори и сенници – безплатен сенник за кола. Така ще защитите и колата си от напичане през лятото. Офертата е валидна до изчерпване на количествата за подаръци. 

Поръчка и покупка на щори и сенници ВЕЛУКС можете да направите във всички големи строителни складове и магазини в цялата страна. В много от магазините са налични и мостри на всички материи и цветове щори и сенници заедно с демонстрационен щанд на продуктите в реален вид. Така най-лесно можете да изберете подходящия за вас. 

Повече информация за всички модели и цветове щори и сенници ВЕЛУКС можете да намерите на www.velux.bg.

 

Автор: ВЕЛУКС
Закони Нормативна база Коментари