Какво трябва да знаем при избор на вентилаторна печка за дома?

През зимните месеци е важно да имаме надежден и функционален отоплителен уред, с който да се сгряваме, докато сме си вкъщи.
23.10.2020
Mr.Bricolage
1086
отопление, вентилаторни печки, вентилаторна печка
Източник: www.mr-bricolage.bg

Вентилаторната печка е вид отоплителен уред, който се отличава с бързото постигане на желаната температура. Характерна е и с това, че не изисква специален монтаж, също така е и с компактни размери, което осигурява нейното преместване. През зимните месеци е важно да имаме надежден и функционален отоплителен уред, с който да се сгряваме, докато сме си вкъщи. Разгледай моделите вентилаторни печки от Бриколаж и заложи на бюджетно решение за студените дни от годината.

Какво представлява вентилаторната печка?
Вентилаторната печка е мултифункционално решение, което всеки трябва да има в дома си. Тя е подходяща както за стая, така и за офис помещението, в което работим по цял ден. Повечето модели духалки са безшумни, като някои са предназначени и за стена. В онлайн магазин Mr. Bricolage ще попаднеш на дълъг списък вентилаторни печки от най-висок клас, които са не просто качествени и евтини, но и сравнително икономични. Следвай новостите в технологичен план и избери най-доброто средство за отопление тази зима.

Добре е да знаеш и какви са видовете вентилаторни печки, за да вземеш най-правилното възможно решение. В магазин Бриколаж ще откриеш следните модели:

 • Кварцови;
 • Керамични;
 • Стенни;
 • За баня;
 • Мини предложения за малки стаи;
 • 3D духалки и др.

Възползвай се от наличното разнообразие и направи всичко възможно, за да ти е комфортно и уютно 365 дни от годината.
За къде е подходяща?
Духалките са подходящи за всякакъв вид стаи и офис/търговски помещения. Те постигат желаната температура за кратко време, което ги прави идеално решение и за стаи, в които топлината е от витално значение. Наред с това, доста от моделите са изключително икономични, което ги класира като енергоспестяващо решение за най-кризисния период от годината - зимата. Можете да поставите духалка в части от дома като:

 • Кухнята и хола;
 • Спалнята и детската;
 • Коридора;
 • Банята, когато там няма отопление, но искаш да подготвиш помещение за къпане на деца и прочее;
 • Работно място и др.Източник: www.mr-bricolage.bg

Тъй като духалките са с компактни размери, те могат да се местят от стая в стая, също както и да се добавят към багажа по време на пътуване. По този начин ще сме сигурни, че където и да се намираме, няма да ни е студено и некомфортно.

Откъде да я купим?
В магазин Бриколаж винаги има изгодни предложения, на които още сега трябва да обърнеш внимание. Купи нови отоплителни уреди на изгодни цени и нека домът ти бъде най-прекрасното място на света!

 

Автор: Mr.Bricolage
Закони Нормативна база Коментари