Какви допълнителни застраховки е препоръчително да си направите

Някои видове застраховки са задължителни, като например гражданска отговорност за МПС-та. Други обаче могат да се сключат по желание - автокаско, туристически и здравни застраховки, отговорности и др.
29.04.2021
I&G Brokers
1050
застраховки, гражданска отговорност за МПС, автокаско, здравни застраховки, туристически застраховки
Източник: www.iandgbrokers.com

Съвременното застраховане предлага разнообразни възможности да подобрим стандарта си, да си осигурим повече сигурност и гарантирана възвръщаемост на материални загуби, когато някое от застрахователните събития настъпи. Тук е добре да се каже, че някои видове застраховки са задължителни, като например гражданска отговорност за МПС-та. Те се правят всяка година и имат неотменим характер. Други обаче могат да се сключат по желание - автокаско, туристически и здравни застраховки, отговорности и др.


Източник: www.iandgbrokers.com

Какви застраховки е добре да си направим

Колкото по-добре сме застраховани, толкова по-голяма сигурност ще усещаме. Днес можем да инвестираме в бъдещето си по един съвременен и изключително ефективен начин, който се свързва с рентабилност, устойчивост, гъвкавост и релевантно на вложението ни обезщетение, когато дадено застрахователно събитие настъпи. В I&G Brokers ще намерите разнообразни застрахователни продукти, които са достъпни за всички. Това дава една добра преднина за онези от Вас, които все бързат, за които времето се измерва в пари и е недопустимо да бъде пропиляно.

Ако до този момент имате само застраховка гражданска отговорност, но искате да направите и още нещо за себе си, семейството и бизнеса си, ето и начините, с които да го постигнете:

  • Автокаско за мпс;
  • Имуществено застраховане;
  • Здравно осигуряване;
  • Застраховане при пътуване;
  • Животозастраховане;
  • Селскостопанско застраховане и др.


Преди да пристъпите към подписването на полицата, проверете и прочетете внимателно общите условия на застраховката, за да сте сигурни, че ще получите най-доброто покритие.

Кои са задължителни

Както със сигурност знаете, застраховка гражданска отговорност е задължителна, като тя се прави ежегодно и има възможност да бъде разсрочена на вноски.Източник: www.iandgbrokers.com

Защо да изберем I&G Brokers

Компанията има отлична репутация, а многобройните клиенти го потвърждават категорично. Там ще откриете разнообразни застрахователни решения, които са на достъпни цени. Помислете за бъдещето си и не пропускайте да направите всичко възможно, за да се подсигурите, в случай че нещата излязат извън контрол.

 

Автор: I&G Brokers
Закони Нормативна база Коментари