Интериор

За най-личното място вкъщи - спалнята

24.04.2019
арх. София Папазова
148

За много от нас спалнята е най-интимното, неприкосновено и спокойно място вкъщи. За други обаче, тя е просто мястото, в което заспиват и се събуждат, без претенции. Ако сте далеч от подобна рутина, то тогава следващите редове са вас.

Пълен чек-лист на цялостното обзавеждане

23.04.2019
Мебио - Домът на твоите мебели
194

Тази статия ще Ви помогне да изберете правилните мебели за дома.

Модерната баня. Модерният живот

19.04.2019
Идеал Стандарт - Видима АД
1698

В наши дни думата „модерно“ е с много широко понятие и всеки човек има различно определение, което се отнася до личното му разбиране, усещане и желание. Хубаво е, че живеем във време, в което можем да удовлетворим естетическите си визия и да комбинираме стил и ефективност, за да създадем модерен домашен уют.

Колко приятен е освежаващият душ след дългия работен ден! Или отпускащата вана с благоуханни аромати късно вечер... Без съмнение банята е кътчето за уединение и релакс в дома. Мястото, където спокойно преосмисляме вълненията от натовареното ежедневие.

В кухнята се крие сърцето на дома

16.04.2019
арх. София Папазова
2029

Така е според италианците. Те наричат кухнята Il cuore della casa (сърцето на къщата).

Да следваш инстинкта си

15.04.2019
Вяра Алексиева
1219

Ръката на архитекта винаги е разпознаваема и оставя най-ярки следи, когато става дума за интериор. Тя е решителна, оформя пространството със смели, прави и изчистени линии и под нея линиите добиват смисъл, създават удобство и се превръщат в неизменна част от живота на човекът, успял да се довери. Такъв е случаят с един от последните проекти на архитектурно студио LZ Architecture, отличници в своята сфера, спечелили десетки награди, говорещи за таланта и професионализма на творците.

SPC (Stone polymer core) подът е настилка от ново поколение, изключително функционална с модерен дизайн на дърво или камък, съобразен с най-новите тенденции и отговарящ на изискванията на всеки интериор.

Естественият камък отлично се вписва при бани в средиземноморски, азиатски, скандинавски, минималистичен и всеки друг интериорен стил.

Тази статия ще Ви помогне да преоткриете същността на интериорните врати и да оцените колко важна е инвестицията за тях в дългосрочен план.

Как малкият хол да изглежда по-голям?

13.03.2019
Светлана Желева
1365

Ако заиграте със светлина, цветове, мебели и акценти стаята ще се възприема като по-голяма.

Истински рай на земята - такова е чувството да живееш в мансарден апартамент.

Кът за йога у дома

04.03.2019
Румяна Бонева
260

Ако за нищо на света не искате да пропускате любимата си йога, може да създадете подходяща атмосфера за медитация и релакс и в собствения си дом.

Без значение дали има по-семпла или по-луксозна баня, функционалността трябва да е акцентът около новата й визия.

Предимствата на камините на пелети

08.02.2019
Румяна Бонева
736

Популярността на камините на пелети нараства постоянно поради факта, че са доста по-лесни за употреба и по-практични от традиционните камини или печки на дърва.

Тапетните интериорни врати

05.02.2019
Румяна Бонева
420

Дизайнът на този тип врати цели постигането на естетическа хомогенност и чистота. Създадени да се слеят с декора на стената, превръщайки се в почти невидими.

Тенденции при килимите през 2019

04.02.2019
Румяна Бонева
582

Килимите могат да са истински поизведения на изкуството, да въвеждат хармония в цветовата композиция на интериора или да бъдат деликатен акцент на дома.

Закони Нормативна база Коментари