Интериор

Ако подберете Вашите уреди за почистване на дома внимателно и обмислено, този домакински ритуал може да се превърне дори в удоволствие за Вас.

На пазара се предлагат и варианти за облицовка от изкуствен камък, които по-нищо не отстъпват като резултат от естествения.

Обзавеждането на бюджетен апартамент с нови, модерни мебели е мисия възможна.

Възможностите за ефектно преобразяване на меката мебел у дома са изключително разнообразни и по джоба на повечето от вас.

От съществено значение във всяка баня са не само основните уреди и санитарни принадлежности в нея, но и аксесоарите. Доста често красотата и уюта се постигат точно с дребните, на пръв поглед незначителни детайли в помещението или така наречените аксесоари за баня.

„Къща в гората“ на мегаполиса

08.07.2022
Вяра Петкова
2080

Представяме Ви еднофамилна къща "Къща в гората" в Истанбул, чийто интериорен дизайн е по проект на интериорно студио Ofist, Истанбул, Турция.

Представяме реализирана баня с продуктите на Ideal Standard в конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА 2021.

През последните години започнаха да се произвеждат интериорни врати с нестандартни размери – по-високи, по-широки и с различни дизайнерски форми.

Качествената посуда ви дава възможност за съхранение на продуктите, за готвене, принадлежностите за хранене и за сервиране.

Основна роля за подходящата работна атмосфера играе офис бюрото.

Малките декоративни възглавнички са идеалното свежо попълнение за всеки дом. Каквато и да е идеята за тяхното използване, едно е сигурно – те трябва да присъстват около вас.

Най-голямото международно изложение за дизайн на мебели и продукти за интериора се звърна в пълния си блясък, познат от изданията от преди пандемията.

Тоалетката може да бъде персонализирана според нуждите и предпочитанията Ви, като избирате от голямо разнообразие според формата, размера, необходимото пространство за съхранение, материала и бюджета.

Представяме ви проектът YANG, който спечели наградата на публиката в 18 -то издание на конкурса БАНЯ НА ГОДИНАТА, организиран от IDEAL STANDARD

Като част от луксозната програма Atelier Collections, Solos е перфектния израз на подхода Singular™ на компанията, който има за цел да предостави обмислени и вдъхновяващи решения за баня, включващи различни категории, съобразени с персоналните изисквания на клиентите.

Проект за семейна баня с продуктите на IDEAL STANDARD от колекцията ATELIER COLLECTIONS.

Закони Нормативна база Коментари