Интериор

За да улесним избора Ви при обзавеждане Вашата кухня, сме Ви подготвили няколко ключови момента, които да вземете предвид при подготовката.

Представяме Ви апартамен в Пловдив, чийто интериор е реализиран по проект на студио 3Arch Design.

Мечтата на всеки един геймър е да има собствена зала за игри, или поне отделено пространство като стая, в което да развихри своите умения на игрите на спокойствие.

Когато правите ремонт в жилището си, има определени артикули, които са отговорни за комфорта и удобството ви.

По антрето ще ги познаете

21.11.2022
Мила Стоянова
6183

Добре обзаведеното антре създава и първото впечатление у гостите Ви за Вашия дом.

Основното предимство на килима за всекидневна е невероятната гама от възможности за декориране, които предлага, благодарение на голямото разнообразие от цветове и текстури, както и усещането за топлина под краката.

Авангардността и нейните нюанси

10.11.2022
Вяра Петкова
436

Най-лесният и достъпен начин да пригодим жилището си към определен стил е чрез аксесоарите и някои по-ексцентрични мебели, които да служат като отправни точки на усещането, което искаме да постигнем.

Вазите Silhouette - Семпъл дизайн с максимална изразителност

09.11.2022
Сова Архитектура и дизайн ЕООД
428

Представяме Ви вази "Силует", чийто автор е студио СОВА Архитектура и дизайн ЕООД.

Полилей за спалня и за кухня

19.10.2022
инж. Димитър Костов
1204

Може би най-трудния избор на осветителни тела е този за спалня и кухня.

Важно е да обърнем внимание на всеки аспект от живота си, включително и на материалите, с които обзавеждаме жилището си.

Рециклиране на идеи

28.09.2022
Вяра Петкова
1677

Представяме Ви Апартамент RPS, реализиран по проект на Студио: Recyclеarch.

Предлагаме ви 3 вдъхновяващи идеи, с които да преобразите трапезарията, като подмените само част от мебелите в нея и поиграете с детайли като цветове, материи и различни текстури.

Основен ремонт на банята - етапи и тънкости

07.09.2022
Светлана Стоянова
2184

От тази статия може да се информирате как най-бързо и качествено да направите основен ремонт на банята, като се съобразите с етапите и специфичните особености при този вид ремонт.

Къщата в провинцията се превърна в пристан за почивка не само през уикендите. И днес тенденцията е да си имаме едно такова място, сгушено в полите на Балкана или край морето, като част от селския бит или малката градска приказка, място за хармония и рестарт на сетивата.

Дали ще се спрете на вариант от дърво, от ПДЧ, с комбиниран дизайн или с ракла – важно е да се чувствате удовлетворени от крайния си избор, с който ще живеете години наред.

EUROCUCINA 2022 - еволюцията на кухнята

16.08.2022
Теменужка Захариева
1020

Първото пълноценно издание на панаира, което се случи през юни, включваше и двете събития, които обикновено се редуват през година: Eurocucina и Международното изложение за баните.

Закони Нормативна база Коментари