Интериорният дизайнер Красимир Капитанов „Човек на ХХI век"

Тази година приза за авангардно и креативно мислене бе присъден на интериорен дизайнер.
04.11.2014
АИДБ
631
АИДБ, kapitanov design, К. Капитанов, "Човек на xxi век
Интериорният дизайнер Красимир Капитанов - „Човек на ХХI век“
Източник: АИДБ

На 30 октомври, т.г. в Резиденция Бояна, се състоя тържествената XІІІ официална церемония за връчването на международните награди на Сдружение "Програма Произведено в България" - "Човек на XXI век".
Тази година приза за авангардно и креативно мислене бе присъден на интериорен дизайнер. Номинирани в категорията бяха интериорно студио Kapitanov Design и студио Interioro. Призът грабна Красимир Капитанов, който не пропусна да благодари на своя екип за успеха и развитието на интериорното студио. Разказвали сме ви за Краси Капитанов, очаквайте среща с него отново на 3ти декември, по повод Годишната Дизайн Конференция на Асоциация на интериорните дизайнери в България, където дизайнерът ще бъде част от официалните презентации.
Наградите на церемонията бяха връчени лично от вицепрезидентът на България - г-жа Маргарита Попова, а специален гост на събитието  беше Сливенският митрополит - Йоаникий. Този приз е оценка и признание за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България. Това е наградата за човека, който не държи на всяка цена да стои на първите страници на вестниците, не се ласкае да бъде канен в телевизии, това е човекът, който здраво стои на земята, това е човекът, който е поел кормилото на своя живот, защото успехите в този живот идват с много труд, упоритост и вяра. Основната идея на програма “Произведено в България” е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “Всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие, което ни прави достойна част от Европа.
В останалите категории наградените са: кметовете  на град Сливен - г-н Кольо Милев и на град Казанлък -  г-жа Галина Стоянова, Нишан Бъздигян, д-р Павлета Табакова, д-р Георгий Николов, доцент Иван Николов и Цвете Борисова.

Автор: АИДБ
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари