Инсталации

Нека разгледаме как функционират фотоволтаичните системи и защо са важни за бъдещето на енергетиката.

В тази статия ще разгледаме основните аспекти, които трябва да вземете предвид, когато избирате соларна система за вашия дом или бизнес.

От тази статия може да разберете какво представляват водните помпи и водните филтри и какво е тяхното приложение.

Този вид камини освен, че както всички останали, внасят естетика и красота в дома, имат едно основно предимство – спестяват носенето на дърва и улесняват поддръжката и чистотата около камината.

ОВК или отопление, вентилация и климатизация е критичен аспект при проектирането и строителството на сгради. ОВК системите регулират вътрешната температура, влажността и качеството на въздуха, за да осигурят комфортна и здравословна среда за обитателите.

Соларен паркинг - енергията на бъдещето вече е повече от достъпна!

Международната компания BAS-IP ltd от Великобритания представя иновативни решения на пазара - IP домофонни системи.

Какво дишаме вкъщи?

02.03.2023
„За Земята“, екип „Въздух“
788

„За Земята“ публикува доклад с измервания за замърсяването в домовете с фини прахови частици от няколко вида популярни печки на дърва, придружен от видеопоредица по темата.  

Пандемията Covid-19, която обхвана света, ни накара да обръщаме все по-голямо внимание на здравето и на заобикалящата ни среда, да бъдем по-внимателни и по-предпазливи. Малко хора обаче се замислят, какво е влиянието на сухия въздух в домовете ни върху нашето здраве.

Преди да вземете решение, е добре да се запознаете подробно с предимствата и ползите от избора на кондензен газов котел за Вашата бъдеща инсталация или проект. В тази статия развенчаваме 5 мита за кондензните котли.

Абсолютно чист въздух без подмяна на филтри. Ултра тих, изработен от бързо възстановяем бамбук и рециклирана пластмаса, с изключително ниска консумация на енергия и с премиран дизайн – OneLife X е пречиствателят, създаден да защитава вашето здраве и планетата.

Фотоволтаичните централи са добро решение и инвестиция за домакинствата, за да намалят своите сметки за ток, също така и да имат допълнителен доход от такъв тип система.

Представянето на нови интелигентни устройва за дома и офиса от линията Shelly с фокус върху енергийната ефективност е част от амбициозния план на Алтерко да постигне темп на растеж от 43% до края на годината, както и да влезе в топ 10 на водещите IoT компании на европейския пазар.

Интериорен дизайнер с усет към красивото и функционалното едновременно. Това ни доказа тя и в нейния дом, за който днес тя ще ни разкаже.

В тази статия ще Ви запознаем с отоплението с климатик през зимата – ползи, предимства, дизайн.

Закони Нормативна база Коментари