Инсталации

Международната компания BAS-IP ltd от Великобритания представя иновативни решения на пазара - IP домофонни системи.

Какво дишаме вкъщи?

02.03.2023
„За Земята“, екип „Въздух“
564

„За Земята“ публикува доклад с измервания за замърсяването в домовете с фини прахови частици от няколко вида популярни печки на дърва, придружен от видеопоредица по темата.  

Пандемията Covid-19, която обхвана света, ни накара да обръщаме все по-голямо внимание на здравето и на заобикалящата ни среда, да бъдем по-внимателни и по-предпазливи. Малко хора обаче се замислят, какво е влиянието на сухия въздух в домовете ни върху нашето здраве.

Преди да вземете решение, е добре да се запознаете подробно с предимствата и ползите от избора на кондензен газов котел за Вашата бъдеща инсталация или проект. В тази статия развенчаваме 5 мита за кондензните котли.

Абсолютно чист въздух без подмяна на филтри. Ултра тих, изработен от бързо възстановяем бамбук и рециклирана пластмаса, с изключително ниска консумация на енергия и с премиран дизайн – OneLife X е пречиствателят, създаден да защитава вашето здраве и планетата.

Фотоволтаичните централи са добро решение и инвестиция за домакинствата, за да намалят своите сметки за ток, също така и да имат допълнителен доход от такъв тип система.

Представянето на нови интелигентни устройва за дома и офиса от линията Shelly с фокус върху енергийната ефективност е част от амбициозния план на Алтерко да постигне темп на растеж от 43% до края на годината, както и да влезе в топ 10 на водещите IoT компании на европейския пазар.

Интериорен дизайнер с усет към красивото и функционалното едновременно. Това ни доказа тя и в нейния дом, за който днес тя ще ни разкаже.

В тази статия ще Ви запознаем с отоплението с климатик през зимата – ползи, предимства, дизайн.

Тенденцията за поскъпване на електрическата енергия повиши търсенето на други отоплителни уреди, като печки на дърва и камини.

Да се спестят разходи за отопление, да се защити околната среда и да се осигури комфорт в дома? Може ли да имаме всичко това наведнъж?

В условията на съвременното строителство, поддържането на важните санитарно-хигиенни параметри на въздуха е трудно постижимо без използване на контролирана (механична) вентилация.

КлиВенТо предлага на българските потребители поредния нов продукт - нов модел на стенен кондензен котел за отопление и проточно производство на битова гореща вода, произведен от Ferroli Италия.

Ролята на релетата за електричество е да се задействат, когато изтече определен интервал от време. Това ги прави широко използван елемент в електротехниката, а приносът им за гладкото изпълнение на редица задачи е безспорен.

По данни от различни проучвания въздухът в помещенията е до 5 пъти по-замърсен от въздуха на открито.

Последствията от недостатъчна вентилация са повишена концентрация на вредни вещества в помещенията, високи нива на влага или дори мухъл. Затова изграждането на модерни сгради е вече немислимо без съвременните вентилационни технологии.

Закони Нормативна база Коментари